Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (217/247) > >>

mara_046:
i meni odlazi taj mehanizam za kurblanje,ja imam bgm glavu,mislis da ce cementiranje nesto pomoc? ili ima netko drugu ideju?

gumy:
pa vrijedi probat, neda mi se svakih dva tjedna mjenjat taj polumjesec. konačno sam nabavio još jedan identičan amortizer zadnji.. treba sad support arm napraviti i drugi amortizer uvaliti i to će onda biti kak bog zapovjeda..

..::IVKULJA::..:
jeste likovi,treba znat zakurblat :toothy12: gami nemoj skakat po kurbli nego nastimaj na zub i muški pritisni

CoK:

--- Citat: gumy - 18 Svibanj, 2010, 01:18:03 ---pa vrijedi probat, neda mi se svakih dva tjedna mjenjat taj polumjesec. konačno sam nabavio još jedan identičan amortizer zadnji.. treba sad support arm napraviti i drugi amortizer uvaliti i to će onda biti kak bog zapovjeda..

--- Kraj citata ---
Kaj se desava? Nevalja polozaj?

Tiho:

--- Citat: mara_046 - 18 Svibanj, 2010, 00:51:22 ---i meni odlazi taj mehanizam za kurblanje,ja imam bgm glavu,mislis da ce cementiranje nesto pomoc? ili ima netko drugu ideju?

--- Kraj citata ---

Ja san ima SKR 180 za trke,alnaser je bia skinut,paljenje isključivo kurblom,više od 2 godine kurblanja i nikakvih problema.Tako da malo bolje razmotrite problem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju