Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (215/247) > >>

gumy:
evo trenutno stanje skutera.. uštelo sam karburator više manje do kraja, za sada ostaje serijski auspuh, nakon problema s vodom morao sam cilindar skidati, još sam doradio neke sitnice, sada je squish 0.75mm, brtvi ispod cilindra ima oko 1.8mm, nove sve brtve sam stavio, novi polini kevlar, novi komplet mehaniizam kurble, preostaje mi još stavit usis (vjerojatno stage6 za mina), gljivu novu i termometar i to je to. maske idu sljedeći tjedan na farbanje, stavit ću xenon s lečom, sredit signalizaciju, regat ga i da lagano završim priču oko toga, mjenjat potrošni materijal i to je to(mašina bi trebala još dosta izdržati, ležaji nemaju trunke lufta, karike su se potrošili ni za 2 desete.

mhr-team:
samo naprijed gumeni,,,
boja će biti ona jaguar zelena ili? regat ćeš ga pod 125 ili?

gumy:
da tamno zelena i crna. malo sam se raspitivo i likovi koji dobro rade me traže od 600 do 1000 kuna za farbanje iako imam sav materijal i napola pripremljene maske
tak da sam čeko da otopli fino da mogu to rješit s legom jednim.

mhr-team:
a regat ćeš ga pod 125 ili?

gumy:
u vezi registracije ću još vidit, ionako se ne vozim s njime tak da nemam takvih briga :)
evo stanje polumjeseca koji je izdržao 6-7 vožnji  :toothy12:
naručio sam opet novi, ovaj ću najvjerojatnije dati na cementiranje zajedno s onim zubčanikom što iskače, da ga se pojača malo jer ovo nema smisla, na trojim patikama već imam probijene đonove  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju