Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
DvdAerox:
Da, trebalo bi naci jedan slican pm-u, ionda iskopirati, pa ofarbat u zlatnoj boji, jesu malo su preskupi ali nisam vidio da bilo ko drugi proizvodi to chudo...
BoLT3K:
A da napravis sporedne nosace bloka s donje strane ? Mislim .. Neznam kako idu nosaci u SP-a, ali ako su s gornje strane, dalo bi se iskombinirati nesto.
Ako su nosaci bloka na ramu na gornjoj strani, da skemijas jos jedne nosace koji bi bili s donje strane, na koje bi isle poduze cijevi do ispod podnice, pa da amortizer pricvrstis za onu cijev na koju idu rucke (DHL), i za te cijevi s donje strane .. (Tesko da ces skontati ;D )
Tako bi ti amortizer bio medju nogama, a prihvat bloka za ramu ostao nepromjenjen.
CoK:
:icon_thumright:
gumy:
a vi ste sad počeli filozofirati :icon_biggrin:
neću ništa dirati s nosačima, dobri su ovakvi kakvi jesu, vraćati ću serijski auspuh gore i ostaje jedan amortizer i to je to
ovaj skuter mi je sad za provozati se za vikend i gotovo, moram još maske ofarbat i par sitnica još doraditi i gotovo, napravio sam ga kak sam htjeo i miran sam
Josip:
--- Citat: CoK - 08 Travanj, 2010, 23:15:40 ---
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ovo je meni najljepse sta sam vidija, nezna kako je funkcionalno ali je fensi :klanjamose:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju