Tehnički kutak > Tuning skutera
top performances radilica
PitBull Aerox:
--- Citat: charnel - 07 Siječanj, 2008, 20:06:18 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 07 Siječanj, 2008, 19:54:35 ---ma iste su obje i cijena im varira izmedu 90 do 120 eura kako gdje. obje mogu drzat bez problema jaci midrace tako da ti je svejedno koju da uzmes. uzmi onu koja ti je pristupacnija!
--- Kraj citata ---
pa to me i zanima -di mogu kupit najeftiniju top performances ili rms super racing radilicu?
--- Kraj citata ---
dva prijatelja su kupili radilice u bencony-u u zg-u jedan je kupio tu rms a drugi top-ovu
charnel:
--- Citat: PitBull Aerox - 08 Siječanj, 2008, 18:08:26 ---
--- Citat: charnel - 07 Siječanj, 2008, 20:06:18 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 07 Siječanj, 2008, 19:54:35 ---ma iste su obje i cijena im varira izmedu 90 do 120 eura kako gdje. obje mogu drzat bez problema jaci midrace tako da ti je svejedno koju da uzmes. uzmi onu koja ti je pristupacnija!
--- Kraj citata ---
pa to me i zanima -di mogu kupit najeftiniju top performances ili rms super racing radilicu?
--- Kraj citata ---
dva prijatelja su kupili radilice u bencony-u u zg-u jedan je kupio tu rms a drugi top-ovu
--- Kraj citata ---
i koliko para?
igor.sb:
evo i nikon ti kaze da je uvoznik piccolo za top
mislim ako je netko uvoznik za nesto u hr, pa valjda ces prije kod njih i po najeftinijoj cijeni nabaviti nego bilo gdje drugdje
zato sam rekao kakav auto bil
a i vidim da si iz sibenika, onaj dan ti nije pisalo /zg ili ja nisam skuzio
charnel:
--- Citat: igor.sb - 08 Siječanj, 2008, 20:21:39 ---evo i nikon ti kaze da je uvoznik piccolo za top
mislim ako je netko uvoznik za nesto u hr, pa valjda ces prije kod njih i po najeftinijoj cijeni nabaviti nego bilo gdje drugdje
zato sam rekao kakav auto bil
a i vidim da si iz sibenika, onaj dan ti nije pisalo /zg ili ja nisam skuzio
--- Kraj citata ---
pise mi kroz /zg otkad sam se registrira, al nema veza, prije par dana sam bio u šibeniku, i zva sam piccilo,ali ne rade do ne znam kad, a sad sam u zagrebu, pa cu tu kupit jer mi motor stoji rastavljen, ne mogu nista bez radilice nove. a nista ili bencony ili auto bil. i mislim da auto bil nabavlja top performances dijelove od piccila tako da ne bi trebala bit velika razlika u cijeni , bar se nadam.
igor.sb:
svakako prije bil nego bancony
al ne bi vjerovao koliko cijene variraju od piaggia do piaggia u hr...npr
mislis cijene iste kad ono poderu te i u postarini i u nabijanju svoje marže
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju