Tehnički kutak > Tuning skutera
Snaga Setupa .???
frki22:
--- Citat: cviinketa - 10 Travanj, 2011, 14:00:15 ---Aha ... a koliko bi obrtaja razvijo taj kit ?? otprilike i kolika bi potrosnja bila?
--- Kraj citata ---
ovaj kit radi sigurno na dosta velikim okretajima, ali spuh leovince tt ovdje ne odgovara, njegova rezonancija je mozda oko 7500 ili nesto manje, a tebi ce kit vrtit daleko vise i izgubit ces dosta na snazi zbog toga, idealno bi gore islo nesto tipa tp nardo ili yasuni carrera 16 ili carrera 20, potrosnja ako je sve dobro ustelano 6-6.5
danc00:
Na nekim forumima hvale taj kit, na nekim se žale na materijal i završnu obradu...no kolko košta i nije čudo!
Vrti se na 10-11T, kaj je problem i za tvoj auspuh i za karburator, dobro karburator je još ok staviš 85-90diznu i airbox otvoriš, ali TT nije nikak za taj kit, tj kočil ga bude!
To ti je najslabiji midrace, njega sam baš i ja gledal za svoj skut, jer me cjenom jako privlači .
Pa ak imaš kaj slika slobodno stavi da vidimo... :icon_thumright:
Potrošnja ti bude oko 4.5-5L ovisno o dizni koju staviš!
cviinketa:
I koliko ce otprilike tt vrtit obrtaja nece valjda samo 7500 t .... moj frend ima zx-a i atenu kit i stalno mu u blokadu na 10 t kuca
Aprilia00:
vrtit ce ti mozda na 9 i nes, 10...
wonderkid:
--- Citat: cviinketa - 12 Travanj, 2011, 21:17:23 ---I koliko ce otprilike tt vrtit obrtaja nece valjda samo 7500 t .... moj frend ima zx-a i atenu kit i stalno mu u blokadu na 10 t kuca
--- Kraj citata ---
na 9t rpm stelaj tt
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju