Općenito > Propisi
Kazna!
Miki-speedy:
Hahahhaha nasmijali ste me :)
Ne moras vjerovat al ima ih koji su gledali to :icon_thumright:
Arhont:
Prodaj motor i plati uredno kazne, pa budeš drugi put pripazio. Sve su veće gužve po gradovima i kad u jednom od tih svojih bježanja udariš/zgaziš/ozlijediš/ nekoga (nečiju sestru/brata, ili nečije dijete) onda budeš tek imao problem. Za sada je samo novčani. A to ganjanje sa 7 auta... za tebe nije nikakvo vozilo, opasnost si za sebe i ostale sudionike u prometu i bolje si kupi pristojne tenisice i ajde lijepo pješke.
Dobro ti je YogFromYamaha rekao da murja jebe nas koji imamo uredno vozačke, osiguranje i regane motore zbog takvih ko ti. A ti si pametan, kao šta bi ti plaćao registraciju i osiguranje, bolje pukni kit i auspuh da još brže možeš bježat...
Miki-speedy:
--- Citat: Arhont - 10 Travanj, 2011, 14:40:59 ---Prodaj motor i plati uredno kazne, pa budeš drugi put pripazio. Sve su veće gužve po gradovima i kad u jednom od tih svojih bježanja udariš/zgaziš/ozlijediš/ nekoga (nečiju sestru/brata, ili nečije dijete) onda budeš tek imao problem. Za sada je samo novčani. A to ganjanje sa 7 auta... za tebe nije nikakvo vozilo, opasnost si za sebe i ostale sudionike u prometu i bolje si kupi pristojne tenisice i ajde lijepo pješke.
Dobro ti je YogFromYamaha rekao da murja jebe nas koji imamo uredno vozačke, osiguranje i regane motore zbog takvih ko ti. A ti si pametan, kao šta bi ti plaćao registraciju i osiguranje, bolje pukni kit i auspuh da još brže možeš bježat...
--- Kraj citata ---
Eee da,upravo tako!!Hvala ti :icon_biggrin:
Al barem je sad registrovan i uplaceno je polaganje,mislim steeeeta je :nono:
Loris Ri:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 09 Travanj, 2011, 18:32:49 ---A joooj,to je bilo 20tak puta,bila furka bez tablica pa vako pa nako pa bjezao par puta i sve super ako me zaustave i stanem nazovem sredim,al ocito ova dvojica su bila bas bezobrazna :toothy11: :angry7:
--- Kraj citata ---
da bas su bezobrazni nemas vozacku ni regan motor i oni tebe zaje..aju.....stvarno ne kuzim sta im je.....
Miki-speedy:
--- Citat: Loris Ri - 14 Travanj, 2011, 20:54:02 ---da bas su bezobrazni nemas vozacku ni regan motor i oni tebe zaje..aju.....stvarno ne kuzim sta im je.....
--- Kraj citata ---
Pa registrovan je sad ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju