Općenito > Propisi

Kazna!

<< < (3/7) > >>

JogFromYamaha:
gle decki vi ste zajebali
i murja jebe nas koji imamo vozacke i normalno vozimo
zbog idiota kao vas

nemate blage veze kolko je to sranje dok imate saobracajku
a nemate ni vozacke ni osiguranja i jos ako nekog ozljedite
pa placali bute mu odstetu kak ste zivi

popusili bute i traba da popusite

cona_rab:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 09 Travanj, 2011, 14:21:52 ---Stigla su mi 2 poziva na sud u kojim kaze da sam upravljao mopedom bez vozacke i registracije
samo je razlicito vrijeme u oba.
Postoji li nacin da se izvucem? :sad1:

--- Kraj citata ---
nema,a sad snosi posljedice svojih nedjela  :toothy12: :toothy12:

CoK:

--- Citat: massi - 09 Travanj, 2011, 17:09:09 ---tako je sve je ok ajd bez vozacke, ako zna vozit nek se vozi ni prvi ni zadnjii ja sam se vozio bez vozacke i bjezao policiji i sve je to bilo od 14 do 16 god, ali voznja bez registracije i bez osiguranja to ne toleriram i to 2 puta
 :angry7:

--- Kraj citata ---
to toleriras a tablicu ne? molim te e...

sta znaci tablica na skuteru, nista...sta znaci vozacka sa odgovarajucom kategorijom?

tablica je samo identifikacijski broj u prometu a vozacka ti daje pravo upravljanja

on topic - ako si kriv (a jesi) idi i moli za najmanju kaznu, ili izvedi cerku na veceru i reci neka kaze mami kako stvari stoje

iako je to jadno, da drugi ispravljaju tvoje greske

steeef:

--- Citat: CoK - 09 Travanj, 2011, 22:48:03 --- to toleriras a tablicu ne? molim te e...

sta znaci tablica na skuteru, nista...sta znaci vozacka sa odgovarajucom kategorijom?

tablica je samo identifikacijski broj u prometu a vozacka ti daje pravo upravljanja

on topic - ako si kriv (a jesi) idi i moli za najmanju kaznu, ili izvedi cerku na veceru i reci neka kaze mami kako stvari stoje

--- Kraj citata ---

potpis..i treba da ti starci prodaju skuter..za drugo nisi..

3alfa3:

--- Citat: CoK - 09 Travanj, 2011, 22:48:03 --- to toleriras a tablicu ne? molim te e...

--- Kraj citata ---

Tak je. Uostalom, i visina kazne jasno definira sto je bitnije. 300kn ak nemas tablicu (ali imas regano i osigurano vozilo), a 5000-15000kn ak nemas vozacku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju