Tehnički kutak > Tuning skutera

BASE-koliko snage

(1/2) > >>

mamca2:
Evo imam pitanje koliko bi se snage dalo izvuci iz base kita tipa trophy. Imam puno vremena i nevozim se puno a nemam love za jaci kit pa bih hto znati sto bi se moglo sve napraviti da ide jace, trajnost nije bitna

frki22:
uz kvalitetan spuh tipa yasuni ili nes slicno, karb 19, kvalitetno slozen i dobro postelan prijenos izvuc ces max kao i ja iz svog trophya...ja sam neki dan izvukao max brzinu 102 km/h (po gps-u) na 11500 okretaja  :icon_biggrin:

mamca2:
Imam vec yasuni r karb20.5 mhr multivar produzenu getribu itd al nije to to.Sad su mi blokovi rastavljen pa vas pitam sto se da napravit na bloku i cilindru da ide jace .Vec sam napomenuo da trajnost nije vazna

3alfa3:

--- Citat: mamca2 - 08 Travanj, 2011, 18:31:33 ---Imam vec yasuni r karb20.5 mhr multivar produzenu getribu itd al nije to to.Sad su mi blokovi rastavljen pa vas pitam sto se da napravit na bloku i cilindru da ide jace .Vec sam napomenuo da trajnost nije vazna

--- Kraj citata ---

overkill za base setup

stavi serijsku i preporodit ces se

wonderkid:
stavi nardo i pikni od due plus klip s jednom karikom te ga daj nekom na prepradu laganu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju