Tehnički kutak > Injection

Štelovanje prenosa II

<< < (3/4) > >>

Lenko:
Promenio sam kvaćilo. Stavio sam Malossi FLY sa adekvatnim žitim oprugama. Velika je razlika u startu, ali do 30kmh. I onda smanji usporenje, i nastavi jednolično. Idem da probam neke crvene. Ne znam koje su tvrđe: žute ili crvene ?

drift KING:
crveni su tvrđi ako su to ti sto ih imas iz mhr paketa?

Lenko:
FLY ima svoje specifične oprugice. Ove žute i crvene nisu iz paketa, nabavio sam ih nezavisno.

Iwo SR Tuono:
Nemoguca misija
Arrow je raden za karb verziju i nikad nije bio kao zx posebno projektiran za ditecha

Lagane roline ti trebaju oko 4,5,bijeli centralni,zute sustice i multivar,hvataj okretaje,a to ti znace skuter tik do prevrtavanja kroz cijelo ubrzanje

Lenko:
Znao sam da sa Arrow ima mečku da rodim, ali ovoliku, nisam očekivao ! Stavio sam sledeće:
Arrow;
varijator -serijski;
5.5 rolnice;
FLY kvačilo;
bela centralna.
Žute opruge.
Veoma lepo puni i ubrzava od 0-60. Posle toga malo sporije, dogura na guzove do 80. Probaću sutra da stavim kombinaciju sa crvenim oprugicama, i još malo da se poigram sa rolnicama. Multivar mi se nešto tu nije pokazao. Međutim, na posle 40, počinje neprirodno da bruji. Kao da ima previše snage, a ne može da je iskoristi. Šta bi to moglo da bude ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju