Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner 2008 - Update - Slike,str.5!
Rossi:
--- Citat: runnkt - 27 Ožujak, 2008, 20:29:02 ---
--- Citat: Rossi - 27 Ožujak, 2008, 09:51:38 ---Evo bas juce otiso do piaggio salona da pogledam sta ima novo kad ono 2 Gilere nove i 1 NRG ,2008 godiste....posto je vecina rekla da su ruzni onak po slikama ...varate se ...Runner je sad ljepsi nego ikad....novo na njemu je sljedece:
-90% motora je mat crna boja ,10% na mjestima lakirana crna ...to za crni model....crveni je cijeli lakiran i ima nove sto naljepnice koje predobro izgledaju..
-novi ratrovizori dosta ljepsi od starih
-far unutra je crn ,nije vise siv kao prije
-crne su potale i one plastike gdje us nogare za suvozaca i same nogare,prije bile sive...
-na prvi pogled mi se cini da je naprijed veci disk ...
-amortizer zadnji je crven
-tegovi balansa na ruckama su crni sad i manji
-prigusivac na auspuhu sto je prije bio karbonski sad je kromiran
-na sjedistu gdje se vide konci oni kako je siveno ,vise konac nije bijeli nego crven...sto jako lijepo izgleda...
-Dashboard je sad ljepsi ...nisu one crtice samo onako ravne nego su ih napravili u spic da idu..
-nove naljepnice koje su extra sjele
-i gdje je prije pisalo naljepnicom Runner Sp sad pise isto ali ona slova kao izbacena kao sto je to na plastikama kod prednjih zmigavaca...
Eto samo da podjelim Informacije ....to je onako kako sam vidio na prvi pogled...danas ili sutra cu slikat pa stavit slike da vidite kako to stvarno izgleda...
--- Kraj citata ---
Retrovizori su ruzniji jedino, ostalo je poljepšano
I to u vezi uspoređivanja starog i novog runnera je bzvz jer svatko tko ima starog ce reci da je njegov ljepši što je nerealno, isto je i kod auta (npr. bmw e46 je ljepši od e36), logično je da je novi model bilo kojeg vozila ljepši i napredniji od prethodnog (u 90% slučaja), i meni je osobno novi runner ljepši jedino šta nema karizmu onog starog jos uvijek
--- Kraj citata ---
Neznam meni su retrovizori super ...tj retrovizori su kao sto Nexus ima...ne oni sa zmigavcima na sebi nego drugi obicni oni,meni su extra....
MaLi_OdvALjivAc:
preterano mat, ne dja mi se, stvarno je previse ima...ali dobro su izvucene ove crvene linije...ni kontrolna tabla nije nista woow
SlowRider:
Novi Runner mi izgleda previse plastican, i djeluje jeftino :dontknow:
Gerbi:
Danas smo frendu stavljali Xenon na novog Runnera i iskarali smo se cjetski za skinut plastike...ovaj stari je divota...bar što se jednostavnosti tiče!
MAST3r_77:
meni fora izgleda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju