Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner 2008 - Update - Slike,str.5!
marko.p:
--- Citat: SlowRider - 17 Siječanj, 2008, 13:17:21 ---Evo npr. meni je ljepsi runner od derbija. :dontknow:
--- Kraj citata ---
i dobro,meni nije,derbi ima greben na sredini i to mi se jako sviđa,dizajn derbija mi se općenito više sviđa.....ali runner ima neke stvari bolje riješeno,sat je bolji i skuter je višlji pa se nemože dogodit da zapne,derbi mi više paše zbog rezervara.....kako kome šta paše,nemogu reć koji je bolji ali mogu reć koji mi se više sviđa.....
Tommek:
--- Citat: marko.p - 17 Siječanj, 2008, 13:14:09 ---
--- Citat: Tommek - 17 Siječanj, 2008, 10:50:00 ---
--- Citat: marko.p - 16 Siječanj, 2008, 14:10:47 ---pa nemože mi nešto ovako bezveze sjest da ga je...
--- Kraj citata ---
meni derbi sjeda sam na k****...ogavan mi je i ja ga nikako ne mogu skontat,zadnji kraj ima ko od f117 a ne motor... ;D
JEL STE VI NEKI GLUPI LJUDEKI PA NE MOZETE SKUZIT DA JE SVE STVAR UKUSAAAAAAAAA...JEBENOG
bokte morao sam
--- Kraj citata ---
daj ohladi,pa hvala bogu da je stvar ukusa,bravo znalče,bistar si ko mutna voda,neznam kaj derbija spominješ??nekome se runner sviđa nekome ne,kaj se kurčiš??
ne sviđa mi se i gotovo,tebi da i ok....di je problem??
--- Kraj citata ---
aj odjebi of .
to ti pokusavam objasnit da se ne svida svima sve isto
marko.p:
stvar ukusa je,tommek ajd sorry,razjebali me na faksu pa sam planul bez razloga :-[
ryder on the storm:
--- Citat: Tommek - 05 Siječanj, 2008, 13:07:47 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 05 Siječanj, 2008, 12:44:52 ---kako su vam ove nove ruzne,meni su one stare bas ruzne,ove nove su dobre,bas prave
--- Kraj citata ---
e meni ist,nije zato ša ja vozim.mogao sam kupiti da sam htio i starog al mi je ogavan.jebiga ukus.
kontam da cu si nabavit ovaj far,prepreprepre jeben je.
--- Kraj citata ---
da, ja kad sam vidio novog, odmah sam reko bit će moj i eto...
sad isto kažem za xt 660 al :nono:
ryder on the storm:
--- Citat: Goran - 06 Siječanj, 2008, 15:56:18 ---
--- Citat: R@VeN - 06 Siječanj, 2008, 15:41:34 ---
--- Citat: black-rox - 06 Siječanj, 2008, 15:21:49 ---
--- Citat: R@VeN - 06 Siječanj, 2008, 13:21:43 ---
--- Citat: marko.p - 06 Siječanj, 2008, 12:36:45 ---zadnja godina 180sp je 2003...jel se zna pravi razlog prestaje proizvodnje??
--- Kraj citata ---
chita san negdi da je zabranjen proizvoditi zbog velike smrtnosti na njemu da je prebrutalan :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nije to nego zbog EKO normi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mozha i radi toga al chita san u nekoj talijanskoj moto reviji di e bilo par slika razbienih runnera
i neki natpis ye bia da che ga zabranit proizvodit :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Što ste zapeli za te EKO norme!!!Nemojte mi reći da su SP-ovi prestali proizvoditi radi ispušnih plinova - to je glupost, za to se nađe lako rješenje odnosno to je najmanji problem!!!
Runner 180SP je prebrutalan motocikl i najčešći uzrok nesrećama i smrtnosti!!!
:angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
da, zato r1 i r6 nisu ni upola brutalni,ako se proizvode...lol :laughing3: :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju