Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner 2008 - Update - Slike,str.5!
Rossi:
momak ti neke stvari ne kontas. ..razlog prestanka prodaje ne moze biti broj smrtni slucaja ....nadji na netu ovak za Nisana 350Z i nadji statistike i vidit ces da par godina od svih auti se najvise u njemu ginulu ,i jos dosta stvari kak nije bas neki siguran auto i slicno,dosta stvari radi radi kojih se moze poginut ...ali auto je stroj opet.....i nisu ga prestali proizvodit nikad ??!! mal glupo stvarno...znaci bilo koji auto ,motor na kojem se gine puno gine trebao bi se prestat proizvodit ...ja ti kazem samo uzmi u obzir 350Z i pogledaj broj smrtni slucaja ....imas u par casopisa samo proguglaj ili na youtube nadji 5th gear emisiju i ima u jednoj testira i govori bas oko toga za 350Z koliki je broj smrtni slucaja u njemu....i kako je proglasen 2 puta najnesigurnijim autom....i opet se proizvodi :icon_scratch: :icon_thumright:
cika_kure:
100% je sigurno da su ju prestali proizvoditi zbog eko normi, tj. preveliki je zagađivač, zvao sam u moto01 frenda puko je od smijeha :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: :laughing3: :laughing6: kad je cuo za preveliki broj nesreca, tj. "smrtnost"... :frajer: :frajer: :icon_thumright: :hello:
ak neko moze nek dokaze da je drukcije, boli njih ona stvar kolko ljudi gine na tome bitno je da se para okrece, kaj mislite da zivimo u tak dobrom svijetu, nemojte zivjeti u zabludi.... :icon_thumright: :icon_thumright:
Rossi:
upravo tako briga njih sto su vozaci ludi....ja sam kazem dosta auti motora su se pokazali ne sigurnim i ne pouzadanim i sa velikm brojem smrtni slucaja i nesreca ,tipa Nisan 350Z, ....pa se i dalje proizvode ...sa sve jacim i jacim motorima ....i tvrdim da su radi eko normi prestali proizvodit :) sad sto...mozda nisu osjecali potrebu da razvijaju tu masinu visei ulazu novce ...neznam ...ali jest radi toga....sam pogledaj npr novi runner ovaj od 2005 ,8mjeseca pa nadalje do 2008 sad ..slabiju su od onih starih ....zasto ?? kad su uznapredovali u razvoju ....zat jer se gleda da sto manje zagadjuje i slicno,da su manji troskovi priozvidnje i razvoja...a preformanse da budu solidne.....vjeurj mi oni da hoce mogu napravit sad runner 50 npr da bude dosta jaci i brzi od starog ...ali odma veca zagadjenost i veci troskovi razvoja i dosta stvarii...
Tommek:
o bože,da je zbog nesreca i same smrtnosti onda bi sva vozila bila blokirana na 50km h...
jebe se gileri ocu ja poginut ili ti il neznam tko vise.njima se bitno da se proda i da njihov skuter izgura 1 ili 2 godine koliko je pod garancijom.
replcnt:
men je bolji najstariji runner, ljepši je od svih, pogotovo kad vidim vxr200 novi, baš tupavo izgleda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju