Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner 2008 - Update - Slike,str.5!
SlowRider:
A sto sam ja rekao za euro norme. Mislim da SP180 zagadjuje vise nego nekoliko danasnjih automobila...
Ako sam dobro skuzio, nema vise ni SR150 :icon_scratch: tj. opcenito vise nema 2-T masina vecih kubikaza.
black-rox:
--- Citat: SlowRider - 06 Siječanj, 2008, 17:27:34 ---A sto sam ja rekao za euro norme. Mislim da SP180 zagadjuje vise nego nekoliko danasnjih automobila...
Ako sam dobro skuzio, nema vise ni SR150 :icon_scratch: tj. opcenito vise nema 2-T masina vecih kubikaza.
--- Kraj citata ---
Tako je više nema ni sr 150 zato su počeli radit 4T samo je pitanje vremena kad će prestat proizvodit i 50 2T :icon_thumright:
SlowRider:
--- Citat: black-rox - 06 Siječanj, 2008, 18:00:03 ---
--- Citat: SlowRider - 06 Siječanj, 2008, 17:27:34 ---A sto sam ja rekao za euro norme. Mislim da SP180 zagadjuje vise nego nekoliko danasnjih automobila...
--- Kraj citata ---
Tako je više nema ni sr 150 zato su počeli radit 4T samo je pitanje vremena kad će prestat proizvodit i 50 2T :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A kad udjemo u EU, necemo moci imati otvorene auspuhe.
Goran:
--- Citat: Rossi - 06 Siječanj, 2008, 17:22:54 ---Da Rox je upravu..to i jest raloz zasto su ga prestali prozvodit ..cito sam u moto casopisu podavano da je to razlog ...i ovo sto se tice koji je ljepsi..naravno ako neko ima starog runnera rece da je ljepsi stari ,neko novog rece novi ....stvar ukusa ..i nema toga ko ce reci npr da ima novog da je ljepsi stari....tak da ne vrijedi vam oko toga raspravljat ...
--- Kraj citata ---
Vidiš frende ja sam čitao u časopisu da nisu uzrok nikakve euro norme to su najveće gluposti!!!Jedini razlog su prevelike broj nesreća i dosta smrtnih slučajeva!!!Po tome se nebi proizvodili ni cross motori dvotakni!!!! :nono:
2003 je zadnja godina kako se proizvodio VXR bez katalizatora i sa većom granom pa tako su mogli i na SP-a staviti katalizator i manju granu i ostale preinake ali to je bio najmanji problem!!!Ljudi budite realni!!! :nono: :icon_thumright:
Rossi - da je novi Runner bolji I ljepši onda bi ga i bilo više i na ulicama odnosno daj pogledaj u Zagrebu ili u drugim gradovima na meet-u koliko ima novih a koliko starih Runner-a!?? :icon_thumright:
Tu i tamo neki klinac ima novog Runner-a ivećinom voze 50 kubika inače sva ekipa koja se malo bolje kuži prije će kupiti starog Runnera!!! :hello:
igor.sb:
nemojte vise spominjat ''zbog nesreca''...jer stvarno glupo zvuci
:binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju