Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Moj prvi video..... :) Malaguti xsm 75cc Stunt Training
AndrejTipsy:
Dobar...dobar... :icon_thumright:
Žešći mi je skok... :toothy10:
LoveStunt:
Hjoo... ajde ovako... nemojte mi sada hvaliti taj skok jer cu se snimiti kada se pravo zaletim i kada ponesem lopatu i malo zarezem skok da me baca u zrak.... jer.... ovo je malo..... :dontknow:
smoki:
--- Citat: LoveStunt - 08 Travanj, 2011, 01:00:48 ---Nekuzim sta hoces reci ovim '' ŠRC '' .... :dontknow: :icon_scratch:
ali.... sta god da znacilo ... mene ne j*be jer mi niti murija niti itko nista nemogu jer je to poligon gdje cu ako ocu doci i sa tenkom(a i smije se....provjereno :headbang:) .... ;D :toothy3:
--- Kraj citata ---
Živiš u KA i neznaš šta je ŠRC? Športski rekreacioni centar Korana..i ne, ne smiješ doć s lopatom i kopat po zelenim površinama, neznam kak ti takva glupost uopće sjedne na pamet
wonderkid:
sve se smije :)
LoveStunt:
--- Citat: smoki - 12 Travanj, 2011, 22:28:03 ---Živiš u KA i neznaš šta je ŠRC? Športski rekreacioni centar Korana..i ne, ne smiješ doć s lopatom i kopat po zelenim površinama, neznam kak ti takva glupost uopće sjedne na pamet
--- Kraj citata ---
Hjooooo... to '' ŠRC '' ti nitko vise ne govori.... svi ''Građani Karlovca'' kazu poligon i to je to... a to sta se nesmije nebrini... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju