Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Moj prvi video..... :) Malaguti xsm 75cc Stunt Training
LoveStunt:
Evo slazem video pa.... nemam bas puno materijala ali evo prva minuta videa je gotova drugi tjedan ce biti komplet video gotov....
evo posto mi je ovo prvi put da si slazem video i prvi put da sam uopce odlucio video slagati ... nije bas nesto ali evo ga pogledajte i piknite koji komentar.... :icon_thumright:
Da ponovim .... znaci ovo nije komplet video nego prva minuta.... a biti ce cca 2 i pol minute.... cekam subotu da se idem snimati... :headbang:
Neznam dali smijem staviti i u ovaj podforum video posto sam vec stavio u slike i video :icon_scratch: .... pa posto je ovo stunt forum mislim da ovo spada i ovamo.... :icon_thumright: :headbang:
MALES SR180r:
ovaj skok mi se baš sviđa...samo gasss..... :glasses9:
LoveStunt:
--- Citat: MALES SR180r - 06 Travanj, 2011, 22:25:51 ---ovaj skok mi se baš sviđa...samo gasss..... :glasses9:
--- Kraj citata ---
maaaa... to je prvi puta da tu skacem pa ono..... a i nemogu se prejako zaletiti da ne odletim do ceste..... a i trebam zemlje natrpati jer je skok preblag..... treba ga povisiti.... ali.. sve cu to ja rijestiti.... :icon_thumright: :headbang:
dino895:
Nemoj se niš brinut...video je baš strava :icon_thumright:
ziloryder:
super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju