Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Moj prvi video..... :) Malaguti xsm 75cc Stunt Training
Ivan_drifter:
ja sam od njega auto uzo...zapravo to ti je sve doslo od jedne vectre i honde nsr 180:D
prica ti ide ovako neznam jer ju znas:
on je mjenjo vectru za nsrku ja uzo vectru za vivu
on je slozil nsr i mjenjo mislim za tog malagutija:D
i onda ga je eto prodo tebi:D hahah:D
....:) :toothy3: :toothy3:
decko je legenda:D
LoveStunt:
znam sve... maaaa.... dobar je decko samo sta sam ja ispao đubre jer sma dao pod racun i skuter koji nisam raskapao a cilindar je bio u ''dobrom '' stanju kako mi je rekao taj decko od koga sma ja kupio i sada ispada da sam ga sjebao ali ajde... rijesit cu to sa njime.... dat cu cca 200 kn neke drugi cilindar nabavi ili cu ja dati cilindar i oke.... :headbang:
Ivan_drifter:
--- Citat: LoveStunt - 06 Travanj, 2011, 21:51:17 ---znam sve... maaaa.... dobar je decko samo sta sam ja ispao đubre jer sma dao pod racun i skuter koji nisam raskapao a cilindar je bio u ''dobrom '' stanju kako mi je rekao taj decko od koga sma ja kupio i sada ispada da sam ga sjebao ali ajde... rijesit cu to sa njime.... dat cu cca 200 kn neke drugi cilindar nabavi ili cu ja dati cilindar i oke.... :headbang:
--- Kraj citata ---
kaj si mu hondu onu dal? skuter?
heheh nikak da on normalno proda nesto haha:D
ma da se s njim dog ..ok je decko:))...
ako trebas za minarlli skuter djelova javi!..
ako si mu minarelli neki dal:D
LoveStunt:
ne.. nisma mu dao hondu...
dao sma mu apriliu are-u 2001 .... minarelli :)
a meni.... meni treba jedino kakav karb dobar... tj. 19 ica.... :icon_thumright:
istipa622:
super super...morat ću doć koji dan do poligona da vidim uživo kako to izgleda :icon_thumright:
nego jel imaš zadnju kočnicu na governalu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju