Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Budnica bjelovar 1.5. 2011

<< < (11/15) > >>

zich:

--- Citat: Bogus - 24 Travanj, 2011, 11:30:44 ---jao jao jao, sve nevjerujem tko bi ponovo dosao k nema u bj  :toothy12:
moram se bacit na razgovore onda s ekipom  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Pa di si ti?

Dolazimo ziher, naravno ako vrijeme bude normalno, izorganiziraj neki docek, pa se vidimo.

Bogus:
za mene, nista od budnice ove godine... mozda nagodinu! a cim bude lijepseg vremena zich i dottore cujemo se, pa cemo napravit neki meet!  :headbang:

devil_ma-yela:

--- Citat: Bogus - 28 Travanj, 2011, 22:38:36 ---za mene, nista od budnice ove godine... mozda nagodinu! a cim bude lijepseg vremena zich i dottore cujemo se, pa cemo napravit neki meet!  :headbang:

--- Kraj citata ---
zašto ne? nemaš s čim?

zich:

--- Citat: Bogus - 28 Travanj, 2011, 22:38:36 ---za mene, nista od budnice ove godine... mozda nagodinu! a cim bude lijepseg vremena zich i dottore cujemo se, pa cemo napravit neki meet!  :headbang:

--- Kraj citata ---

Po prognozi sumnjam da cemo i mi doc, noc i kisa.....nismo ni mi vise tak mladi.....

A voznji ce biti, to se cujemo svakako.

nostra:
nema ni mene,dijelovi još nisu došli,felga i plastike pripremljeni ali zbog vremena ne i ofarbani,tako da želim dobar provod svima i slike neke da vidim ugođaj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju