Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Budnica bjelovar 1.5. 2011
andy:
--- Citat: jprekrit - 22 Travanj, 2011, 08:55:51 ---dajte onda da se skupimo nešto prije pa da se malo podružimo i onda da idemo na defile!!!
--- Kraj citata ---
Nije Bogus ništa javio meni, a vidiš da ni na forumu nije pisao, tak da neznam.. Očito nije složio motor šta je imao.. Neznam.. Neznam ni ja jel idem uopće :dontknow:
jprekrit:
--- Citat: andy - 22 Travanj, 2011, 11:41:12 ---Nije Bogus ništa javio meni, a vidiš da ni na forumu nije pisao, tak da neznam.. Očito nije složio motor šta je imao.. Neznam.. Neznam ni ja jel idem uopće :dontknow:
--- Kraj citata ---
O jbt... A ja sam mislio da budemo sudionici defilea a poslje malo roštilja i ono... zajebancija. :sad1: :sad1: :sad1:
andy:
--- Citat: jprekrit - 22 Travanj, 2011, 11:45:17 ---O jbt... A ja sam mislio da budemo sudionici defilea a poslje malo roštilja i ono... zajebancija. :sad1: :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
Nešto šteka ove godine.. Neznam, stignemo se još dogovorit :toothy11:
jprekrit:
--- Citat: andy - 22 Travanj, 2011, 11:59:52 ---Nešto šteka ove godine.. Neznam, stignemo se još dogovorit :toothy11:
--- Kraj citata ---
Evo došla bi i neka ekipa iz ZG-a.
andy:
--- Citat: jprekrit - 22 Travanj, 2011, 12:30:48 ---Evo došla bi i neka ekipa iz ZG-a.
--- Kraj citata ---
Kolko bi vas dolazilo ? Ekipa s foruma ili ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju