Tehnički kutak > Tuning skutera

yamaha aerox 50-tunning

<< < (10/11) > >>

pralas:

--- Citat: danc00 - 11 Travanj, 2011, 22:58:15 ---Aj mir, da si počel ti od teorije skut ti bi bil več složen  :laughing7: :laughing7:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pokusavas provocirati ??? ::)
aj ti meni reci kako ti znas jel moj skut slozen ili nije kada sam temu zatvorio prije vise od mjesec dana,zbog takvih kako ti nemam volje ni otvarati temu ::)
sta si ti neki prorok u pm

danc00:
 :sign147:

Nem ti više niš govoril jer vidim da si na najgi sa živcima, pozz i laku noć  :icon_thumright:

P.S. neam ja niš protiv tvojeg skuta i tebe, samo ti  to ljepo složi i stavi nekaj da vidimo kaj si složil i lokaj odmah temu kaj se mene tiće, samo za gledanje !

pralas:

--- Citat: danc00 - 11 Travanj, 2011, 23:32:35 --- :sign147:

Nem ti više niš govoril jer vidim da si na najgi sa živcima, pozz i laku noć  :icon_thumright:

P.S. neam ja niš protiv tvojeg skuta i tebe, samo ti  to ljepo složi i stavi nekaj da vidimo kaj si složil i lokaj odmah temu kaj se mene tiće, samo za gledanje !

--- Kraj citata ---
gledaj,sa moje strane sve ok sam se napizdim kada imam neku stvar npr.spuh i onda netko govori suprotno a da ga uopce nije probao al nema veze sve 5 ;)
 :hello:

JogFromYamaha:
i kaj smo zakljucili?
oboje nemate pol kurca blage
oboje ste sklepali skute da idu
i oboje se volite podjebavat

zmecite se za sobu i kondome i ispraznite svoje agresivne tenzije pa bu mira
 :sex2: :blowjob1: :fingering: :p_g:

ne spominji ime jogovo uzalud inace ce se pojavit ko bubimir kre tebe i smijat se dok čunas tgb-a

pralas:
toe taj juren :notworthy:
naucio sam prezime :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju