Tehnički kutak > Tuning skutera
yamaha aerox 50-tunning
pralas:
danc00:ti sve znas,ti si BOG
Aprilia00:
--- Citat: danc00 - 10 Travanj, 2011, 13:48:47 ---Da ko raketa, samo par T km. Pa serijski ispuh je na pola zatvoren, dok nardo ima granu 25mm promjera, i serijska radilica ide do 10T okr po specifikacijama, a nardo bi to zavrtel na 11T i više, inače ne bi išel ko raketa...i na kraju kak bi to završilo :dontknow:
--- Kraj citata ---
a da tebe ljepo pitam vrsni tjuneru, jesi ti ikad imao ista vise osim tog Dr evolutiona i serijale??? iskreno?? jei IKADA probao Nardo+serijala ?? ako nisi, ne pricaj nebuloze i ne teoretiziraj bzvz ako nisi probao...
ja sam to imao na serijali i sve ono prije sta sam napisao sam napravio i skuter isao predobro punih 6t km iskinuo dolje serijalu, ko nova je bila bez riseva i prodao dalje pa potom stavio prvi kit Malossi sport prije 4godina.
danc00 sjedi 1 :icon_biggrin:
Aprilia00:
Ja neznam zasto pricate nesto sto niste probali i imali nego pricate sve teoretski i ono sto mislite da bi bilo a niste to imali i vozili ...
2TDottore:
pusti decu....oni sve znaju bez da probaju....teorija je majka znanja....xD
pralas:
--- Citat: Aprilia00 - 11 Travanj, 2011, 20:28:49 ---Ja neznam zasto pricate nesto sto niste probali i imali nego pricate sve teoretski i ono sto mislite da bi bilo a niste to imali i vozili ...
--- Kraj citata ---
za ovo sto sam rekao sam sve probao,a sada upravo vozim na yasuniu tako da znm o cem pricam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju