Tehnički kutak > Tuning skutera

Vivacity 3 masina od speedfight 1 100ccm :D

<< < (2/5) > >>

Deny:
cvaja naravno

speed__100:
Imo je frend sf-a sa sledecim setupom:trophy,speedcontrol,laser xpro i 17.5 carb i nije bio brzi od mene na 100ccm a pogotovo max speed.Sat u sf100 pokazuje preveć realno pa to onda tak ispada da ide malo,ako je ispravna stotka ide ona dosta dobro.Moj sf je iso malo manje od 100kmh dok vivacity sa istom masinom ide 115-120,laze sat.

Miki-speedy:

--- Citat: R3pec - 06 Travanj, 2011, 01:27:41 ---E ovako ,prijatelj mi naso mazinu od speedfight 1 100ccm skoro novu sve ima osim elektronike.To mogu dobit za 150km ili 600kn.. Isplati li mi se to stavljat  na moj motor ,morem li pravit nosace ili mogu oni fabricki od mog,kaze mi prijatelj da je to taman da netreba pravit nosace.. :D I isplati li mi se radi te elektronike :S Sta mislite Zbog cega valja ,a zbog cega nee.. :sad1: :toothy12: :help:

--- Kraj citata ---
Ja mislim da ti se isplati stavit tu masinu,pogotovo ako si iz bosne jer ovde bas i nema dijelova koliko u hr.I vozio sam 100ku s blokadom ljetos i ide brutalno  :icon_thumright:

Deny:
da i ja sam imao dobro ustelanog peugeota 100 cc i pojede ga minareli base

Miki-speedy:
Pa dobro to stoji,al zavisi za sta momku treba,a i ovo ce se manje kvarit tako da sve je relativno  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju