Tehnički kutak > Tuning skutera
Vivacity 3 masina od speedfight 1 100ccm :D
R3pec:
Phhh neki govore nemoj drugi ..stavi ahhaha koga lsusat ,ta masina 150km ispalti se stavit i konto sam negdje nabavit cdi od toga motora jer nema stuje mislim trazio sam al nidje nema.. . :( i onda sam se konto u stunt bacit hahah :D :toothy3: :icon_scratch:
BoLT3K:
--- Citat: R3pec - 10 Travanj, 2011, 01:14:16 ---Phhh neki govore nemoj drugi ..stavi ahhaha koga lsusat ,ta masina 150km ispalti se stavit i konto sam negdje nabavit cdi od toga motora jer nema stuje mislim trazio sam al nidje nema.. . :( i onda sam se konto u stunt bacit hahah :D :toothy3: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Onda odustani od Vive, a posebno od PUG 100 mašine.
CoK:
samo cekaj dok vktr dode, da ti on malo pojasni o pugu 100 ;)
speed__100:
--- Citat: R3pec - 10 Travanj, 2011, 01:14:16 ---Phhh neki govore nemoj drugi ..stavi ahhaha koga lsusat ,ta masina 150km ispalti se stavit i konto sam negdje nabavit cdi od toga motora jer nema stuje mislim trazio sam al nidje nema.. . :( i onda sam se konto u stunt bacit hahah :D :toothy3: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Pazi koji ces cdi kupit,vidim da si napiso da je sf 1,imas starije verzije koje nemaju kod ključ pa samim tim ti je drugači cdi.Imas 2 tipa paljenja gf4 i gf10,gf4 ti ima onak rupe na magnetu dok gf 10 nema.
Nezz svi pljuju po pugu 100,nemoj otvarat i čačkat po mašini sipaj dobro ulje i extra.
formoz:
--- Citat: Ivan_drifter - 07 Travanj, 2011, 11:28:42 ---ovako! struju bi moro nac od 100 jer nije ni slicna od 50 tke jer 100tka ima cod kljuc i gluposti!!
100tka ima vise momenta i trgala bi na vivi i isla nekih 95 sto je cist dosta (jer TROSI MANJE OD BASE I TRAJE VISE)
I dobit ces ju za sicu!! ja bi stavio!!samo moras struju nac od sf100
--- Kraj citata ---
ima i 50ka
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju