Tehnički kutak > Tuning skutera

iridiumska vs. obična svjećica

<< < (2/5) > >>

vpucko:

--- Citat: gun_rider - 05 Siječanj, 2008, 00:21:50 ---Ova svjećica je premala za auto...kako bi ti to upasa pitaj boga ;D Tako da ovo sigurno nepiše da je svjećica za auto i da na autu traje po 100tkm

--- Kraj citata ---

ahahahahahahahahahahahha  :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin:

essss LOL pa jel na svijetu prave samo 1 vrstu svijecica

sigurno je on mislio ovu svijecicu u auto, pricao je O TAKVIM svijecicama ZA AUTO !!!!

Crazy Kuree:
na autu čak daje snagu od iridiuma do 3ks sad zavisi sve od snage motora tak piše u skoro svim tunerskim igrama hehhe :toothy12: :toothy12: :toothy9: dal je u stvarnosti tak ja mislim da jest :dontknow:

ivanm:
i platinasta svječka daje solidno poboljšanje performansi u odnosu na običnu..
znam kad smo kompi na mazdi prvi put izvadili svječice (denso platinum) na 50 000 km i one još super izgledaju, al velim zamjenimo ih kad si već kupio nove..
ja sam na zipu imao iridij i na gusu i na serijali..
na serijali nije bilo nikakve razlike al na gusu je..
na pežou imam platinu i osjeti se razlika na gasu s gusom u odnosu na običnu..
sa serijalom isto nema razlike..

gumy:
po zimi sad imam ngk b9evx, po ljeti 10, u odnosu na običnu svječicu mi se malo lakše razvrti u okretaje i dobijem nekakvih 100-200 okretaja više.

stardust:
da ne bi bilo zabune ova iridiumska je bash samo za skutere do 250 ccm a ne za aute...
znachi kad je prodavac govorio o bash njoj i zakaj je tak skupa nije sigurno mislio na aute....

@3alfa3 ..koju tocno svjecicu joristish mislim na oznaku..?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju