Općenito > Oprema

Airoh

<< < (2/3) > >>

vanjossi:
da nisi uzeo malu kacigu, nesmije ti stiskat obraze

ne puše ti jer je tvornički dobro namjesteno, meni je prebacivao taj vizir i od onda mi ne dihta dobro, probavao sam to namjestiti al nista od toga

Edy46:
nisam uzeo malo kacigu nego novu novcatu mirise po tvornici ko da jucer je izasla trea malo vremena radi spuzvi bice :D

3alfa3:

--- Citat: vanjossi - 06 Travanj, 2011, 02:33:32 ---da nisi uzeo malu kacigu, nesmije ti stiskat obraze

--- Kraj citata ---

Smije, al ne smije stiskat u visini cela.

Dobra velicina kacige sto se tice obraza je ona kod koje kad otvoris jako usta, sam sebe ugrizes za obraze kad zatvoris usta zbog pritiska kacige. Tako je kod nove kacige, a vremenom se na tom dijelu ona "razradi" pa to vise nije tako

vanjossi:

--- Citat: Edy46 - 06 Travanj, 2011, 03:04:10 ---nisam uzeo malo kacigu nego novu novcatu mirise po tvornici ko da jucer je izasla trea malo vremena radi spuzvi bice :D

--- Kraj citata ---

:toothy12:

mislio sam malu velicinu kacige

Edy46:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Travanj, 2011, 03:52:54 ---Smije, al ne smije stiskat u visini cela.

Dobra velicina kacige sto se tice obraza je ona kod koje kad otvoris jako usta, sam sebe ugrizes za obraze kad zatvoris usta zbog pritiska kacige. Tako je kod nove kacige, a vremenom se na tom dijelu ona "razradi" pa to vise nije tako

--- Kraj citata ---

pa da na vrhu cela i gore dije tjeme kose ja mslm,tu me ne stisce stisce mi obraze ali kad je skinem vilica me boli malo izgleda da malo previse stisce me,kazem dok malo spuzve popuste bice bolje jer dolje je plastika na rubu pa stisce sve vise i vise kad je stavim neka bolje da stisce nego da plese  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju