Tehnički kutak > Garaža

Aerox by Moto Ogi

<< < (13/16) > >>

Brnelic:
preljepo, sline mi cure :notworthy:
 i ja želim takvog :crybaby2:

MIKSETA:

--- Citat: Brnelic - 11 Studeni, 2011, 22:28:58 ---preljepo, sline mi cure :notworthy:
 i ja želim takvog :crybaby2:

--- Kraj citata ---
Moze biti tvoj za samo 1000 eura covjek ga prodaje  :icon_biggrin:
Stvarno lijep skuter nema sta  :)

Brnelic:

--- Citat: MIKSETA - 11 Studeni, 2011, 22:37:49 ---Moze biti tvoj za samo 1000 eura covjek ga prodaje  :icon_biggrin:
Stvarno lijep skuter nema sta  :)

--- Kraj citata ---
nema se :laughing7:

Skopa:

--- Citat: breza - 25 Travanj, 2011, 09:47:30 ---Na ovom linku se može vidjeti kako je izgledao kad je izašao iz garaže Moto Ogi-ja, pa je trebalo još samo nekoliko sitnica uskladiti sa sadašnjim stanjem.

http://motoogi.fullbusiness.hr

Što se tiče krajnje brzine, ona je 85 km/h, mjerena sa Garminom.
Stavio sam Garmina ispod sica, dan je bio bez vjetra, pravac ulaska u grad oko 2 km dužine, pa otvorim gas do kraja i to u jednom i u drugom pravcu.
Inače po njegovom satu kazaljka ide skoro do one crvene lampice za vodu ( fali 3 mm ). Inače ja sam težak preko 100 kg, sa lakšim vozačem bi išao sigurni i više.
Sve to nije za čuditi jer moji serviseri su i moji prijatelji a to puno znači.
Jedan od njih je Radić Tonči ( Čuni ) koji priprema sve skutere za prvenstvo Hrvatske, a drugi je Luigi Aljinović- Điđi koji je poznati vozač i serviser.

--- Kraj citata ---
A pohvala za poliranje nema jel :P

breza:

Nažalost nisam pohvalio momka koji je polirao deklo i vilice, jer mi je to prijatelj od sina pa sam nažalost to zaboravio.

Zato ču iskoristiti ovu priliku da ga pohvalim jer i nakon više od godine dana polirani dijelovi izgledaju kao da su se jučer polirali.

Svaka čast za rad, a znam i da ne košta puno s obzirom na uloženi trud i vrijeme.

Osobno sam ga preporučio svim servisima u Splitu koji se bave popravcima skutera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju