Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning kineza
ZIGI:
robert:
no nakon sto smo se uvjerili da je isti skuter i tebe naucili uploadati slike vratimo se na tuning!
bez vecih pripasavanja i prerade neces naci ni variomat (malossi, polini itd.)!
jedino sto odgovara je leo vince zx (benelli i cpi)
robert:
--- Citat: robert - 05 Siječanj, 2008, 19:47:42 ---no nakon sto smo se uvjerili da je isti skuter i tebe naucili uploadati slike vratimo se na tuning!
bez vecih pripasavanja i prerade neces naci ni variomat (malossi, polini itd.)!
jedino sto odgovara je leo vince zx (benelli i cpi)
--- Kraj citata ---
ovdje se moram korigirati!
moguce je doci do tuning djelova iz njemacke! na prvoj stranici je gozz napisao gdje!
ali kao prvo nesmjes zaboraviti postarinu, carinu itd. a drugo je ako nepase moras onda opet sve slati nazad i zezati se opet!
ZIGI:
Da li si planirao nesto od tuning-a?Ja planiram da nabavim dobar auspuh i neki kit ako se moze naci(gus)ako ne nesto drugo! :help:
robert:
kit (cilindar,klip itd.) bi se dao naci ali dimenzije radilice onemogucuju normalnu ugradnju jednog drugog variomata (malossi, polini itd.)!
kao sto sam u jednoj drugoj temi vec rekao ako taj skuter zelis tunirati budi spreman na racun oko 4000 kuna ili si kupi leo vince zx i pripasi malossi multivar (variomat)! ja mislim da bi sa ovom zadnjom verzijom tuninga prosao najjeftinije! a sto bi sa tim dobio neznam tocno, mislim da bi samo ubrzanje i startnost bili bolji a o krajnjoj brzini nemam pojma!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju