Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning kineza

<< < (22/25) > >>

robert:
može se skinuti i na to mjesto prišerafiti ovo:

samo pazi da šerafi nebudu predugački jer ćeš oštetiti propeler!

ZIGI:
Problemima nikad kraja!evo vozio se veceras malo, lepo vreme polako krstarim 40-50 kad odjednom kao da mi je neko pritisno kocnicu drzim pun gas a obrtaji padaju i posle 5 sekundi samo je puklo nesto iz ausuha!posle toga nije hteo da upali, saceko 15min ma jok!

Jedva sam ga doguro do kuce!

Sta je sad problem?help
 :help:

dino_sk:

--- Citat: cvele60 - 03 Veljača, 2008, 20:38:31 ---i kod mene je bilo tako kad sam rastelovao karb.Problem je bio u visku vazduha na leg gasu.
 zategni malo onaj mali sraf za smesu,a obrtaje nasteluj na onom vecem. ::)

--- Kraj citata ---

e tak je i kod mene sada trenutno serafic za smjesu je totalno zavrnut i skut ide solidno,gore je gljiva i 82 dizna ,al nece da mi na leru radi gasi se,sto znaci da moram onaj vijak za ler gas malo postelat jel tako ??

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 21 Veljača, 2008, 21:49:03 ---
--- Citat: cvele60 - 03 Veljača, 2008, 20:38:31 ---i kod mene je bilo tako kad sam rastelovao karb.Problem je bio u visku vazduha na leg gasu.
 zategni malo onaj mali sraf za smesu,a obrtaje nasteluj na onom vecem. ::)

--- Kraj citata ---

e tak je i kod mene sada trenutno serafic za smjesu je totalno zavrnut i skut ide solidno,gore je gljiva i 82 dizna ,al nece da mi na leru radi gasi se,sto znaci da moram onaj vijak za ler gas malo postelat jel tako ??

--- Kraj citata ---

Pa trebao bi biti odvrnut barem 1 krug kao sto je rekao Ivan. Meni se isto gasi kad je manje od 1 krug a kamoli sa zavrnutim.

ZIGI:
Ma meni super radi ovako sa zavrnutim, jel zna neko sta je sad ono gore?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju