Tehnički kutak > Tuning skutera
zrak sa pilom
Crazy Kuree:
Imeni jednom izletila na serskom cilindru a sve bilo uredu dobro zavrnuto i opet zavrnio sve 5
speed:
ma mora bit da nije bila dobro pritegnuta,ili ako je ispala da nije ostetila navoj na glavi (kapi) cilindra,ako je onda imas veselje
phantom:
a ne znam cijela glava nije bila dobro nastelana,pritegnuta i zato je na donjoj strani bacala ulje.ja to nisam montirao a svijecicu nikad ne zatezujem ful do kraja radi navoja.zategnem je da dihta cvrsto ali nikad ne ful a kako je ispala nemam pojma ne ide mi u glavu a navoji na glavi nisu dobili po sebi.samo sam skinuo glavu i sve centrirao kilo kljucem,svjecicu ocistio i terraj ali isto bi najradije maknuo drugu glavu radi sigurnosti,jer moja je maalo natucena s donje strane
vpucko:
--- Citat: phantom - 06 Siječanj, 2008, 02:58:10 ---svijecicu nikad ne zatezujem ful do kraja radi navoja.zategnem je da dihta cvrsto ali nikad ne ful
--- Kraj citata ---
pa daj stegni to jbt, koliko mos i gotovo ovak rukom samo, mogu si mislit kakva ti je kompresija LOL
kljuc u ruke i stegni to kak spada!
phantom:
pa jel ti cujes sto ja govorim.zatezujem cvrsto ali nikad do bola da sadcupam nabijam di moze i ne moze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju