Općenito > Trgovine

plastike gilera runner 2006-

<< < (4/5) > >>

Go-Go RUNNER:
jebat ga bitno da smo došli do zaključka šta ti zapravo treba  ;D ali kako to sve otišlo od toga šta su ga srušili? jesu plastike samo napukle ili? šta je bočnoj nogari?

Loris Ri:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 23 Svibanj, 2011, 22:47:05 ---jebat ga bitno da smo došli do zaključka šta ti zapravo treba  ;D ali kako to sve otišlo od toga šta su ga srušili? jesu plastike samo napukle ili? šta je bočnoj nogari?

--- Kraj citata ---
ma nesto su se zajeb..avali oko motora i neznam samo sam vidio motor na podu :angry7: :angry7:
bocna je pukla,iznad fara pukla,retrovizor puko,rucka napukla....a motor je stajo na bocnoj nogari i taj lik je valjda pao na desnu stranu motora,pa se motor digo u zrak preko nogare pa je ona pukla,pa kad je motor pao,pao je on na motor.......
prvo sam ga htjeo pogodit pa mi proslo kroz glavu :sta ce mi to samo cu ja imat sranja,jos cu ja njemu morat platit...
pa sam se nekako smirio..... :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

Go-Go RUNNER:
j*** mater zaklat sve, pa jesi dobar sa njim? Oće platit odštetu? Trebo si policiju zvat i boli te k****

Loris Ri:
nisam dobar snjim.....reko sam mu da mi da 500kn da nema problema,kaze da nema para,sad idem na muriju pa nek se jeb.    morat ce dat i vise para,al jbg kad ima nekih ljudi glupih od rodjenja a njima nema pomoci.. ://

Iwo SR Tuono:
kad je đubre sad fino na muriju, privatna tužba, sve nove BCD plastike s kameleon bojom i poslat mu račun doma i bok =D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju