Ostalo > Foto, video, music...
Otključavanje auta teniskom lopticom
Mrle Mrki:
na latinici je bilo pred 7-8 godina tema o kradji automobila. lik je na nekom BMW-u pokazao da se s teniskom lopticom moze otvorit, on je jos na tenisku lopticu stavio zvakacu tako da mu bolje zadihta...istina ili ne nemam pojma...samo znam da se svaki auto moze otvorit nekim alatom...bilo to teniska loptica, sarafciger, lopovski alat itd itd
Jump33r:
--- Citat: Mrle Mrki - 17 Travanj, 2011, 17:33:39 ---na latinici je bilo pred 7-8 godina tema o kradji automobila. lik je na nekom BMW-u pokazao da se s teniskom lopticom moze otvorit, on je jos na tenisku lopticu stavio zvakacu tako da mu bolje zadihta...istina ili ne nemam pojma...samo znam da se svaki auto moze otvorit nekim alatom...bilo to teniska loptica, sarafciger, lopovski alat itd itd
--- Kraj citata ---
jel cigla mozda spada u alat? Ja sa tin alaton mogu bas svako auto otvorit. :dontknow:
A ako kojin slucajen auto ima blindirana stakla onda zoven "BUŠAČA" koji ima profy alat za krađu narucen posebno iz italije.
cameosb:
idi bre leci se
Jump33r:
Ti to meni bre, evo taman sad na firulama cekan uputnicu u cekaoni. :toothy12:
Mrle Mrki:
--- Citat: Jump33r - 17 Travanj, 2011, 17:40:21 ---jel cigla mozda spada u alat? Ja sa tin alaton mogu bas svako auto otvorit. :dontknow:
A ako kojin slucajen auto ima blindirana stakla onda zoven "BUŠAČA" koji ima profy alat za krađu narucen posebno iz italije.
--- Kraj citata ---
ma i tenk :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju