Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa paljenjem
mrcina:
oazi trebao bi znati da kad u skuteru imaš sjebani akumulator on ti može i sjabati rad mašine.
velika trešnja mašine u leru,veliko propadanje okretaja u leru, moguče gašenje mašine u leru,
loše električno paljenje-slabo vrti ili samo okrene anlaser ali magnet ne privuče zupčanik.
ima li što još, e da može ti skuriti elektromagnetni davač struje zbog kratkog spoja u čeliji/ama akumulatora.
black-rox:
--- Citat: mrcina - 03 Siječanj, 2008, 15:15:41 ---oazi trebao bi znati da kad u skuteru imaš sjebani akumulator on ti može i sjabati rad mašine.
velika trešnja mašine u leru,veliko propadanje okretaja u leru, moguče gašenje mašine u leru,
loše električno paljenje-slabo vrti ili samo okrene anlaser ali magnet ne privuče zupčanik.
ima li što još, e da može ti skuriti elektromagnetni davač struje zbog kratkog spoja u čeliji/ama akumulatora.
--- Kraj citata ---
A možeš se kvalitetno vozit i bez akumulatora.
Zerocool probaj napunit akumulator :hello:
Shiltac:
Al akumulator je star godinu dana! Ja mislim da nije do akumulatora....
stark1:
moze biti do akumulatora jer sam i ja imao slican problem,isto tako nije tio na anlaser
cika_kure:
--- Citat: black-rox - 03 Siječanj, 2008, 20:39:43 ---
--- Citat: mrcina - 03 Siječanj, 2008, 15:15:41 ---oazi trebao bi znati da kad u skuteru imaš sjebani akumulator on ti može i sjabati rad mašine.
--- Kraj citata ---
A možeš se kvalitetno vozit i bez akumulatora.
Zerocool probaj napunit akumulator :hello:
--- Kraj citata ---
nisam bas siguran da se pametno voziti bez akumulatora, nisam ziher al mislim da sam negdje cuo da se mogu namotaji spalit, uglavnom da moze nesto u rac otic(nemojte me drzat za rijec, al nacuo sam nesto takvo)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju