Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sa paljenjem

<< < (2/3) > >>

mrcina:
oazi trebao bi znati da kad u skuteru imaš sjebani akumulator on ti može i sjabati rad mašine.

velika trešnja mašine u leru,veliko propadanje okretaja u leru, moguče gašenje mašine u leru,
loše električno paljenje-slabo vrti ili samo okrene anlaser ali magnet ne privuče zupčanik.
ima li što još, e da može ti skuriti elektromagnetni davač struje zbog kratkog spoja u čeliji/ama akumulatora.

black-rox:

--- Citat: mrcina - 03 Siječanj, 2008, 15:15:41 ---oazi trebao bi znati da kad u skuteru imaš sjebani akumulator on ti može i sjabati rad mašine.

velika trešnja mašine u leru,veliko propadanje okretaja u leru, moguče gašenje mašine u leru,
loše električno paljenje-slabo vrti ili samo okrene anlaser ali magnet ne privuče zupčanik.
ima li što još, e da može ti skuriti elektromagnetni davač struje zbog kratkog spoja u čeliji/ama akumulatora.

--- Kraj citata ---
A možeš se kvalitetno vozit i bez akumulatora.

Zerocool probaj napunit akumulator :hello:

Shiltac:
Al akumulator je star godinu dana! Ja mislim da nije do akumulatora....

stark1:
moze biti do akumulatora jer sam i ja imao slican problem,isto tako nije tio na anlaser

cika_kure:

--- Citat: black-rox - 03 Siječanj, 2008, 20:39:43 ---
--- Citat: mrcina - 03 Siječanj, 2008, 15:15:41 ---oazi trebao bi znati da kad u skuteru imaš sjebani akumulator on ti može i sjabati rad mašine.

--- Kraj citata ---
A možeš se kvalitetno vozit i bez akumulatora.

Zerocool probaj napunit akumulator :hello:

--- Kraj citata ---

nisam bas siguran da se pametno voziti bez akumulatora, nisam ziher al mislim da sam negdje cuo da se mogu namotaji spalit, uglavnom da moze nesto u rac otic(nemojte me drzat za rijec, al nacuo sam nesto takvo)...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju