Tehnički kutak > Tuning skutera

RMS Klip

(1/4) > >>

Ekysha:
Dali su RMS kvalitetni klipovi, gledam cijenu (konkretno BImoto-PULA) i kosta pristojnih 209kn, sto je 28€..to je sasvim ok...
Dali bi to dobro radilo sa Malossi Sport Prva specijala? 47,4

Gledam ove karike na slici, jesu to krom ili kakve karike??? dal to pase na Malossi Sport

aless_91:
ako je iste duljine ko ovaj malossiev mislim da bi trebao raditi... jer ja sam jednom uzeo njihov klip za sporta al je bio mrvicu kraci i nije mi bio u gmt-u nije radio kak se spada imo je odstojanje od nekih 1mm-1,5mm.....  :icon_scratch:

marin18:
pase klip u malossi sport.....kvaliteta upitna,zavisi koliko ces ga tjerat u okretaje....ako je nesto razumno,mislim da nebi trebalo bit problema

Ekysha:

--- Citat: marin18 - 01 Travanj, 2011, 13:07:28 ---pase klip u malossi sport.....kvaliteta upitna,zavisi koliko ces ga tjerat u okretaje....ako je nesto razumno,mislim da nebi trebalo bit problema

--- Kraj citata ---

A solidan setup Malossi Sport+Polini For Race 2 karb+dell 19...airbox je gore...
Zanimaju me dimenzije klipa,dal on stane u cilindar...jer ustvari prvo moram kupit klip pa onda nosit skupa sa cilindrom na tokarenje kolko ja znam...
Neznam kakve dodju karike sa njim u kutiji,jer krom karike su za ALU a obicne su za GUS...

Deny:
Rms klip je solidan,cesto se desava da zalijepi,ja bih ga zaobisao dodao novca i uzeo nesto bolje,ako nemas uzmi ga poslozi to i razradi kao nov kit :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju