Tehnički kutak > Napravi sam

Promjena osvjetljenja kontrolne table

<< < (2/4) > >>

ziloryder:
bilo bi onda isto dobro iskombinirat obrtaljku sa novijeg auta ko u forda focusa sta je prozirna i kad se upali cijela svjetli u tu boju i samo je skratit na odredenu duzinu i onda je celer tip top

Miki-speedy:
Mozda bi i moglo da se stavi u grlo stare lampice,tj. trebalo bi da se moze iskombinovat.
Ne znam kako bi islo preko kablova jer su ove kako se zove kao ploca-folija. :dontknow:

Edy46:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 14 Travanj, 2011, 00:17:09 ---Mozda bi i moglo da se stavi u grlo stare lampice,tj. trebalo bi da se moze iskombinovat.
Ne znam kako bi islo preko kablova jer su ove kako se zove kao ploca-folija. :dontknow:

--- Kraj citata ---

da to je nama mana za mjenjat na starijim nrg-ima i runner-ima :/  :angry7:

Miki-speedy:
A opet ne da mi se sve lemit u snop zica pa spajat na kontaktu,nije to bas pametno zbog vlage.
U svakom slucajno pamtno bi bilo ako vec stavite led da glavicu poturpijate malo ili biaxom rupicu malu napravite,jer ona usmjerava svjetlost u jednu manju tacku  :icon_thumright:

ziloryder:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 14 Travanj, 2011, 00:23:44 ---A opet ne da mi se sve lemit u snop zica pa spajat na kontaktu,nije to bas pametno zbog vlage.
U svakom slucajno pamtno bi bilo ako vec stavite led da glavicu poturpijate malo ili biaxom rupicu malu napravite,jer ona usmjerava svjetlost u jednu manju tacku  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

smim pitat sta je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju