Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Marof Trening i Voznja do tamo
danc00:
--- Citat: Hinjavac - 03 Travanj, 2011, 13:52:36 ---Valjda ce sad shvatit zasto je runner bolji.
--- Kraj citata ---
Jer može potrošit svih 12L na 180km :laughing7:
Ivan_drifter:
--- Citat: Hinjavac - 03 Travanj, 2011, 13:52:36 ---Valjda ce sad shvatit zasto je runner bolji.
--- Kraj citata ---
je al je i zdrmal 12 litri:)...moj nekih 3/4 rezervara!!.....a napravil sam 125 km!!...s tim da sam se par puta spanal s onim BB ...dok ste se vi vukli 75....al nebitno.....moj rezervar je 7 litri ...potrosil sam oko 5...meni supeeer...jos mi ivanM dal 2 litre kad mu riknul skut jer je vadil bengu van..... :icon_biggrin: :icon_biggrin:tak da imam pol tanka:))....
a ne tam neki runer koji nejde nikak...i dna kaj se raspada!!....i dimi ko smuk!:)...
daj si kupi motor kupi si pezoa...
R@kija:
da dečki
AL NE DENES!
Hinjavac:
Ja sam jucer u cakovcu vidio dna i runnera a ne peugota nikakvog. I nisu ni zacvikali ni nista. Je da dime ali ne ostavljaju na cesti nikoga. Tako iz prilozenog se vidi. Bolje da dimi i ide nego da cupate bengu.
Ivan_drifter:
--- Citat: Hinjavac - 03 Travanj, 2011, 14:13:29 ---Ja sam jucer u cakovcu vidio dna i runnera a ne peugota nikakvog. I nisu ni zacvikali ni nista. Je da dime ali ne ostavljaju na cesti nikoga. Tako iz prilozenog se vidi. Bolje da dimi i ide nego da cupate bengu.
--- Kraj citata ---
da nisi vidio jer je pezo neregistriran i imali smo bb jedan bez plastika kojeg nemremo ostavit samog jer nam je frend!!......
po pezou neseri jer nisi vidil i probal....., ps jebes sve pia masine!! to mozda ide...al se kvariiii bar ako imas kit!! ko serijala mozda i ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju