Ostalo > Motocikli

Motor za početnika.

<< < (8/19) > >>

ghostrider92:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Travanj, 2011, 23:28:51 ---A cuj, to je onda prirodna selekcija. Sposobniji ostaju zivi i nastavljaju vrstu. Samo tako se priroda moze razvijat prema naprijed.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: potpisujem...pametniji i sposobniji ce ostat

wonderkid:
njegova odluka,nemozete vi njemu nista ako on tako odluci,on se brine za svoj zivot ne vi

Sturm:
Apsolutno, ja sam mu samo doronamjerno odg na njegovo pitanje koji je motor nAjbolji za pocetnik.. moje misljenje je honda cbr 125 ili yamaha yzf 125, aprilia rs 125 je puno jaca i 2t je pa je i zivahnija, nije troma pa cak i onda je mozda previse za nekoga tko prvi puta sjeda za brzine.. Za pocetnika je idealno da uhvati ritam i dobi osjecaj za motor i da odvozi min 10000 km na nekoj 125 ici pa da onda prede na nesto jace.. Al opet to je moje misljenje.

speed:
125 je preslab motor za voznju.rasalatas ga i ide 50,moras ga derat u okretaje da bi isao,nije bog zna kaj jaci ni 250 ccm...malo bolje povuce samo

vktr:
ja sam ponekad sretan što mi je slab skučo jer kad vidim kolko se glupiram i s ovim i kolko puta riskiram bezveze onda je to pozitivno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju