Ostalo > Motocikli

Motor za početnika.

<< < (5/19) > >>

Drnda:
ako imas strahopostovanje i znas gdje su granice tebe motora i guma, nema tu nista presnazno  :icon_thumright:
supermoto je za grad i mala mjesta kao stvoren

BoLT3K:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Ožujak, 2011, 21:42:20 ---ako imas strahopostovanje i znas gdje su granice tebe motora i guma, nema tu nista presnazno  :icon_thumright:
supermoto je za grad i mala mjesta kao stvoren

--- Kraj citata ---
U neku ruku je istina.
Ne znam da li smijem, al' Drnda evo pa pogledaj. http://www.vancouversupermoto.com/page.php?id=35 ( Nek moderator izbriše ako je neumjesno i nedozvoljeno).

Ostali - Hvala vam na odgovorima. Vi slobodno još pišite iskustva, mišljenja, ajkule, drakule itd. :D

JogFromYamaha:
problem je sto 99% ljudi su budale i nemaju blage veze kak vozit a kamoli kontrolirat se
ne velim da ce svako poginut ja nisam al imam razlog zas svojim prijateljima nedam
i 1000 put im velim da ne uzimaju 600cc i slicne ako nisu naucili
kako kociti kako upravljati kako manevrirat na nekom laganome tipa 125-250 motoru
a ne kaj imas 50 letne dedeke na r1 koji neznaju ni kociti kak treba glavno da gasa more dati
svako ko je vzil motore vise kubikaze zna da se ne ponasa motor jednako na 50kmh i na 200kmh
pa neka se nauci na malom kojeg nije steta ako se prehiti i zguli
ja bi mu preporucao da uzme enduro ako opadne nema kaj za potrti puno

devil_ma-yela:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Ožujak, 2011, 22:01:13 ---problem je sto 99% ljudi su budale i nemaju blage veze kak vozit a kamoli kontrolirat se
ne velim da ce svako poginut ja nisam al imam razlog zas svojim prijateljima nedam
i 1000 put im velim da ne uzimaju 600cc i slicne ako nisu naucili
kako kociti kako upravljati kako manevrirat na nekom laganome tipa 125-250 motoru
a ne kaj imas 50 letne dedeke na r1 koji neznaju ni kociti kak treba glavno da gasa more dati
svako ko je vzil motore vise kubikaze zna da se ne ponasa motor jednako na 50kmh i na 200kmh
pa neka se nauci na malom kojeg nije steta ako se prehiti i zguli
ja bi mu preporucao da uzme enduro ako opadne nema kaj za potrti puno

--- Kraj citata ---
baš si optmist, zašt bi padao uopće?

ko kaže da će se vozit 200, da ne zna kočit ni vozit. čemu uopće pri kupnji motora razmišljat koliko se jako bude razbio ako padne s njega?
i ko garantira da nakon "malog" motora bude iskusniji i da ne bude pao s "velikog"? to su sve relativne stvari koje vrijede kako za koga. ali nećemo dalje spammat, nego bolje mu daj savjet koji motor kupit  :icon_thumright:

JogFromYamaha:
ako prvi put sjedas na motor onda sjedni na kawasaki er5n ili suzuki gs500
jer su masine koje su dobre prema pocetnicima i jako jako puno pogresaka
oprastaju, a na drugoj strani su dvoljno jake da ne budu dosadne ili zamorne pri voznji.
Kaj se tice odrzavanja su gotovo neunistive tako da su i za osobe niskog budeta
za coper frendove bi preporucal yamahu virago ili ybr
za offroad prijatelje kawasaki klr
sve masine pouzdane, provjerene, prijatelji osoba bez iskustva i jeftini za nabavu odrzavanje i dugo traju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju