Tehnički kutak > Injection

Problem u vožnji

<< < (3/5) > >>

Lenko:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Ožujak, 2011, 18:09:21 ---a da pocines kupovat ne "neke" nego ngk svjecicu koja je propisana
na diteku je svjecica 80% problema i budale koje tankaju s kanistra ili necistih pumpi ostalih 19% problema

--- Kraj citata ---

Ok, ali sa NGK (nova, evo držim je u ruci) CPR8E nije mogao da ide. Tek sa šampion svećicom ide ok. Samo mi tu nešto smrdi !!! Ne verujem da ću se tako lako provući ! A inače, uvek sipam u kanister, pa kad dođem kući, profiltriram benzin, pa tek onda u skut !

JogFromYamaha:
gle ima sansi da u paketu svjecica bute koja defektna ja sam isto vec kupio svjecicu koja je trajala 8km i skut se doslovno ugasi ko da si kljuc izvadio
vozi sad na ovoj al velim ti injector cleaner na puni tank i lagano vozi da se injektor opere
nema problema tako dugo dok ne pretjeras koncentraciju

Iwo SR Tuono:
ja sam pomalo punim bazu svjećica gore iznad pa ćeš vidjet koje sve idu, uglavnom denso IU22 bi recimo trebala biti najbolja jer IU24 je ekvivalent devetki što je za serijalu hladno

Lenko:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Ožujak, 2011, 18:09:21 ---a da pocines kupovat ne "neke" nego ngk svjecicu koja je propisana
na diteku je svjecica 80% problema i budale koje tankaju s kanistra ili necistih pumpi ostalih 19% problema

ako vec ljevas s kanistra onda uzmi onaj filter papir za aparate za kavu i stavi na tank i na njega naljevaj jer ovak svakakva g#vn# ulijes

--- Kraj citata ---
Supruga, koja radi u hemijskoj laboratoriji, mi je donela filter papir za hem.analize, tako da boljeg od njega nema !

JogFromYamaha:
hm.. znaci zena ti krade s radnog mjesta
interesantno

kak joj je ime?  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju