Općenito > Generalno o skuterima
Vespa S50 2T
eladio:
o branke di si :hello:
inace ekipa, PXica koju ima je od R.E.a :headbang:
..primjerak samo takav, nadam se da ju cuvas :laughing7:
branke:
--- Citat: eladio - 02 Travanj, 2011, 02:13:03 ---o branke di si :hello:
inace ekipa, PXica koju ima je od R.E.a :headbang:
..primjerak samo takav, nadam se da ju cuvas :laughing7:
--- Kraj citata ---
Hej Eladio, PX-icu cuvam i odrzavam maksimalno, naprvio sam cca 10tkm otkako sam je preuzeo od r.e.-a, s njim se takodjer cujem povremeno, inace on je nedavno prodao i svoju GT-ejku. Najavio je da ce shopingirati novi PX koji se ovih dana pojavio u prodaji. Sto se tice PX-ice jos jednom veliko hvala na preporuci za kupnju, ne sjecam se da sam i kasnije naisao na ocuvaniji primjerak, a i cijena je bila korektna. U mejduvremenu sam i zeni nabavio S-icu pa zajedno kruzamo. Prosle godine smo za GO napravili 1500 km na Vespama po Istri i Kvarneru. U blizoj biducnosti imam i namjeru nabaviti nekakvu stariju Vespu za hoby. Jos sam ti duzan cugu za vrhunsku preporuku.
eladio:
--- Citat: branke - 03 Travanj, 2011, 20:36:42 ---Hej Eladio, PX-icu cuvam i odrzavam maksimalno, naprvio sam cca 10tkm otkako sam je preuzeo od r.e.-a, s njim se takodjer cujem povremeno, inace on je nedavno prodao i svoju GT-ejku. Najavio je da ce shopingirati novi PX koji se ovih dana pojavio u prodaji. Sto se tice PX-ice jos jednom veliko hvala na preporuci za kupnju, ne sjecam se da sam i kasnije naisao na ocuvaniji primjerak, a i cijena je bila korektna. U mejduvremenu sam i zeni nabavio S-icu pa zajedno kruzamo. Prosle godine smo za GO napravili 1500 km na Vespama po Istri i Kvarneru. U blizoj biducnosti imam i namjeru nabaviti nekakvu stariju Vespu za hoby. Jos sam ti duzan cugu za vrhunsku preporuku.
--- Kraj citata ---
samo ti nju mazi i pazi :headbang:
..doci ces na scooterhappening? :icon_thumright: ..tamo mozemo onda i cugu popit :vopipivo:
branke:
--- Citat: eladio - 03 Travanj, 2011, 21:43:48 ---samo ti nju mazi i pazi :headbang:
..doci ces na scooterhappening? :icon_thumright: ..tamo mozemo onda i cugu popit :vopipivo:
--- Kraj citata ---
Kad i gdje je scooterhappening, rado bih dosao, ako se ne poklapa s nekim susretom Vespa cluba.
eladio:
25-26.06. belica.. dodjite svi s vespama, dapace ;)
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,46172.0.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju