Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc oko Gilere Runner SP 50
Samir_Fox:
--- Citat: Ivan_drifter - 30 Ožujak, 2011, 20:20:13 ---a jbg treba nac kvar....covjek radi po satnici....gle pravi majstor i kosta...ja koji sam jeftin i pistupacan cjenama nemam posla kad dignem cjene imam posla...glupa logika nasih ljudi svi misle skuplje je bolje!!
--- Kraj citata ---
Haveru cuj.. samo se ti pokazii da si ti dobar majstor... Vjeruj mi icice ti posaoo.. i brate nemoj odustajat.. ako imas volje!!
Ivan_drifter:
--- Citat: Samir_Fox - 31 Ožujak, 2011, 16:50:23 ---Haveru cuj.. samo se ti pokazii da si ti dobar majstor... Vjeruj mi icice ti posaoo.. i brate nemoj odustajat.. ako imas volje!!
--- Kraj citata ---
ja to i radim! samo problem je kaj si daleko!! i kod nas je to slabo placen poso!:/
WiNdFuCkEr_kc:
ako ti nije do karburatora pogledaj dobro crijeva od goriva...taj je slucaj bio kod mog frenda na dna,presel je 3 servisa i gluposti su tukli da je "sat izgorio" :laughing7: pa da je riknula pumpa goriva i takve gluposti,na kraju je ispalo da je samo jedno crijevo od goriva malo napuknulo,mada sumnjam da je to kod tebe kad je motor novi,...ali vrijedi pokusat..a i neznam kak bi prodali novi motor sa rastelanim karburatorom :dontknow:
ivanm:
misliš da u tvornici štelaju karbove? Kak je stroj sastavio tak se ugrađuje i prodaje.
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: ivanm - 07 Travanj, 2011, 11:16:05 ---misliš da u tvornici štelaju karbove? Kak je stroj sastavio tak se ugrađuje i prodaje.
--- Kraj citata ---
al opet prije nego kaj prodaju motor ga trebaju i probat jer je sve dobro ovo ono...pa bi skuzili da se cudno ponasa...treba raskopat i pogledat u svakom slucaju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju