Tehnički kutak > Tuning skutera
Veće dimenzije guma
ToNYGP1Racing:
Aha. Nisam znao da su tako loše... :dontknow:
Dobro koje onda preporučujete, a da nije sava. :confused5:
devil_ma-yela:
--- Citat: igor.sb - 31 Ožujak, 2011, 21:11:58 ---a sto ne opet conti twist
--- Kraj citata ---
maminjo:
Ja ne znam o čem vi pričate ja imam dunlop runscoot i guma je dobra, frend je iste takve kupio s tim da se on vozi po kiši, snijegu, ledu...cijelu zimu i sve ok
potražite malo na internetu testove za runscoot.....sve vrlo dobre ocjene.......sad kakve će biti nakon 5000-6000tkm to bumo vidli, za sad sam napravio jedno 2500tkm
igor.sb:
o testovima guma na netu vec smo raspravljali, i smijesno je to spominjati
zasto? zato jer je 5 ljudi ocijenilo gumu, a od toga njih 3 dalo max ocjenu, jednostavno, nek se nađe 10ljudi guglajuci dunlop rs, vide test, mogo bi tu nest isklikat, ajmo sve max ocjena i eto guma ima visok skor?, i to neki test gume, daj molim te
:icon_thumright:
i vec godinama, jedna te ista prica, s run scootom je uvijek lutrija, nikad ne znas oce bit dobra ili ne
3alfa3:
Obicno se gume testiraju tako da vozac ne zna na kojima vozi pa onda daje ocjenu. Ali to je jedan vozac. Nekom drugom bi legle neke druge gume bolje.
Ako nema velikih razlika ( a rijetko ih ima), onda je manje vise svejedno koju gumu vozis (tu mislim samo na renomirane marke).
Ja recimo na motoru imam sa gumama koje nisu toliko sportske kao prijasnje vecu brzinu kroz zavoje nego prije, barem u gradu i manje se klizu. A sigurno imaju losiji grip. Radi se o tome da na temperaturi od 40-50 stupnjeva C na koliko ih uspijem ugrijat po gradu bolje drze nego sportske gume na istoj temperaturi jer njima trebaju dosta vise temperature, a to u gradu nije moguce postic.
Cak je i za skutere bitno imat dobar tlak u gumama kako bi im temperatura bila sto idealnija (nizi tlak = visa temperatura)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju