Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zadar - Split

<< < (8/20) > >>

BlackNaranča:
hehe ma ozdraviti cu danas mi je bolje nego jucer...jucer san se usra kao p*i*c*k*a  kada je toplomjer pokazao 42...

a evo sada je vec palo i na 40 aj do tada cu imat normalnih 36.5  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

jedva cekam da odemo! :icon_biggrin:

IZd:
Kako je krenulo pazi da ne padne ispod 36  :toothy3:

X-Thug:

--- Citat: BlackNaranča - 03 Siječanj, 2008, 02:01:57 ---hehe ma ozdraviti cu danas mi je bolje nego jucer...jucer san se usra kao p*i*c*k*a  kada je toplomjer pokazao 42...

a evo sada je vec palo i na 40 aj do tada cu imat normalnih 36.5  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

jedva cekam da odemo! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
decko da ti je toplomjer pokaza 42 ti bi sad leta okolo...s tom temp. umireš. a sa 14 završiš u bolnici,da tebi nije bila ona najgora na 38 pa si ti krivo vidia

BlackNaranča:
sa 42.5 umreš....ja san se pripa i zva san ja hitnu i sve...rekli da domah po hlada tuš odem i jesam  i poslije hladne obloge i da onda izmjerim i onda je pala i rekli su u slucaju da ne padne da dodem tamoa li meni je pala, evo sada danas je na 37.5

skroz sam sada ok  :toothy9:

X-Thug:

--- Citat: BlackNaranča - 03 Siječanj, 2008, 15:59:22 ---sa 42.5 umreš....ja san se pripa i zva san ja hitnu i sve...rekli da domah po hlada tuš odem i jesam  i poslije hladne obloge i da onda izmjerim i onda je pala i rekli su u slucaju da ne padne da dodem tamoa li meni je pala, evo sada danas je na 37.5

skroz sam sada ok  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ovisi di miris temperaturu ako je u naborima onda je 42 a u sluznicama ti je tih pola vise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju