Tehnički kutak > Garaža
Peugeot vivacity : by-dino895
Rox-Rab:
jos nisam cuo da neko slaze makinu od 180 na skuter koji ce vozit po sumi ???
dino895:
--- Citat: Rox-Rab - 10 Travanj, 2011, 21:01:41 ---jos nisam cuo da neko slaze makinu od 180 na skuter koji ce vozit po sumi ???
--- Kraj citata ---
To je da bolje pokupin neki stup :icon_tongue: :icon_tongue:
Ma neće on bit samo za po šumi...imam ja i pametnijeg posla nego se vozat sa njm po šumi :icon_thumright: :icon_thumright:
A uglavnom..ja sam samo pito iskustva o tome..nisam reko da bi ja to napravio....
Rox-Rab:
sve je izvedivo samo previse posla
dino895:
Pozdrav svima :hello: evo malo novosti...pao sam sa skuta...ništa strašno jednostavno loše gume i zavoj..ahahah...hvala bogu prošlo sve u redu... :icon_thumright:
Trenutno sam stao sa svim radovima i stat će do daljnjega.
Planiram posle ljeta ić polagat...znam ma većina njih misli da je to još daleko ali zapravo nije...još 3 tjedna i škola gotova..počet ću radit,polagat i kupit motor.E sad planiram kupit sp-a i trebaju mi svi savjeti od dobrih strana do loših strana toga motora,znam već dosta ali mi treba još više.Čuo sam da dobro naštelani sp troši oko 5 litara zapravo 5-6 to je po meni oke...
Što vi mislite o tome...molio bi da stvarno samo oni koji bi mi htjeli pomoć bez suvišnih komentara... :hello:
cona_rab:
--- Citat: dino895 - 15 Svibanj, 2011, 19:06:27 ---Pozdrav svima :hello: evo malo novosti...pao sam sa skuta...ništa strašno jednostavno loše gume i zavoj..ahahah...hvala bogu prošlo sve u redu... :icon_thumright:
Trenutno sam stao sa svim radovima i stat će do daljnjega.
Planiram posle ljeta ić polagat...znam ma većina njih misli da je to još daleko ali zapravo nije...još 3 tjedna i škola gotova..počet ću radit,polagat i kupit motor.E sad planiram kupit sp-a i trebaju mi svi savjeti od dobrih strana do loših strana toga motora,znam već dosta ali mi treba još više.Čuo sam da dobro naštelani sp troši oko 5 litara zapravo 5-6 to je po meni oke...
Što vi mislite o tome...molio bi da stvarno samo oni koji bi mi htjeli pomoć bez suvišnih komentara... :hello:
--- Kraj citata ---
dobro naštelani sp može trošit ispod 5 litara.
a sve ti je već rečeno ča se tiče sp-a,samo nađi očuvanog sa dobrom mašinom uz redovita servisiranja i mijenjajna potrošnog materijala(remen,mikroremen rolice,gume,disk pločice itd...:icon_biggrin:) i može da traje dugo,naravno ako ga čuvaš a ne da mu dereš dušu :icon_biggrin:
burn rubber not soul :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju