Tehnički kutak > Garaža

Peugeot vivacity : by-dino895

<< < (7/12) > >>

dino895:
Skut nije za regu nego za gušt..tako da mi lampe netrebaju..ispred dolazi bad look...bez žmiga...volan bi trebo bit drag..ako ne onda bu vrati seriske plastike volana na mjesto...šta misliš o tome..motor ja neću regat tako da mi se ne isplati kupovat žmige ili tak nešto..možda uzmem piaggio makinu pa prepravim nosače i ubacim nju... :icon_scratch:

Ivan_drifter:

--- Citat: dino895 - 03 Travanj, 2011, 20:30:10 ---Skut nije za regu nego za gušt..tako da mi lampe netrebaju..ispred dolazi bad look...bez žmiga...volan bi trebo bit drag..ako ne onda bu vrati seriske plastike volana na mjesto...šta misliš o tome..motor ja neću regat tako da mi se ne isplati kupovat žmige ili tak nešto..možda uzmem piaggio makinu pa prepravim nosače i ubacim nju... :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
radis ruglo od motora!! koda si klinac od 14 g!!....daj slozi nesto ono tipa radomir.g  izgled uredan s nekim sitnim stajling djelovima.....a ne tu pocinjes kao nesto al od tog nebu nista!!

nemoj se ljutit....to je samo moje misljenje!

wonderkid:
ako je za zajebanciju i po sikari onda ti je dobar ovakav ;D

dino895:

--- Citat: Ivan_drifter - 03 Travanj, 2011, 20:32:58 ---radis ruglo od motora!! koda si klinac od 14 g!!....daj slozi nesto ono tipa radomir.g  izgled uredan s nekim sitnim stajling djelovima.....a ne tu pocinjes kao nesto al od tog nebu nista!!

nemoj se ljutit....to je samo moje misljenje!

--- Kraj citata ---

Ne ljutim se i svako misšljenje je dobro došlo...ali motor nije za regu i nema papire..zašto da kupujem stajling djelove...meni je bitnija mašina..volio bi da ide što bolje ali ću ipak sa njim nekad i na cestu tako da mi mora i ličit na nešto...ali nebi ulagao baš puno u njega jer bi uzeo nešto  tipa sr 150 ili sp 180 ...

Ivan_drifter:

--- Citat: dino895 - 03 Travanj, 2011, 21:10:12 ---Ne ljutim se i svako misšljenje je dobro došlo...ali motor nije za regu i nema papire..zašto da kupujem stajling djelove...meni je bitnija mašina..volio bi da ide što bolje ali ću ipak sa njim nekad i na cestu tako da mi mora i ličit na nešto...ali nebi ulagao baš puno u njega jer bi uzeo nešto  tipa sr 150 ili sp 180 ...

--- Kraj citata ---
ONDA OK :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju