Tehnički kutak > Garaža

Peugeot vivacity : by-dino895

<< < (3/12) > >>

Drnda:
nemoj stavljati jer je ac i slabiji je automatski, ostavi tu getribiu a rolice stavi 7.5 grama.. ako budes stavljao ,lc ili kit neki mozes staviti od sfa prijenos jer ce onda imati snage za to

dino895:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Ožujak, 2011, 21:47:09 ---nemoj stavljati jer je ac i slabiji je automatski, ostavi tu getribiu a rolice stavi 7.5 grama.. ako budes stavljao ,lc ili kit neki mozes staviti od sfa prijenos jer ce onda imati snage za to

--- Kraj citata ---

Došo je prenos od lc-a...

radomir.g:
Ma gura prenos od LC-a samo tako..
Proslo leto dok sam skupljao sve delove za novi setup privremeno sam slozio cistu serijalu sa LC primarom i isao je 90 po satu, a ubrzanje i start su bili dosta bolji nego pre sa kracim primarom.

Jos kad tu dodje rezona, preradjen airbox, drugi vario itd... 95 po satu uz zaleganje okrene kao od sale  :icon_thumright:

dino895:

--- Citat: radomir.g - 29 Ožujak, 2011, 23:31:18 ---Ma gura prenos od LC-a samo tako..
Proslo leto dok sam skupljao sve delove za novi setup privremeno sam slozio cistu serijalu sa LC primarom i isao je 90 po satu, a ubrzanje i start su bili dosta bolji nego pre sa kracim primarom.

Jos kad tu dodje rezona, preradjen airbox, drugi vario itd... 95 po satu uz zaleganje okrene kao od sale  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ajde napokon...sad mi je lakše.. :icon_thumright:

Ivan_drifter:
ja sam prodo clanu groš lc getribu ....imo je muke iso je 75, s tt om i  onda sam mu prodo lc getribu on to stavio i kaze ide 95 sigurnih...samo moras dobro ustelat prenos...ne ko sad 4.9 to je prelagano nije ni cudo da ti skut nejde...pezo treba oko 7.5 s seriskim spuhom pa do 6.0 s rezo spuhom
ja s nardom i trofijem imam 6.2...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju