Tehnički kutak > Garaža

moje niškorisno dvokotačno prometalo... sf2

<< < (2/6) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: stefdenne - 28 Ožujak, 2011, 17:33:56 ---današ ću ga otić registrirati tako da bum ga uslikao da imam sliku DAY 1° :)

--- Kraj citata ---
DAY 1° po drugi put!! slikao sam ga ja:))

Ivan_drifter:
eo 2 slike na kisnom danuu:)...juce je bio punooooo ljepsii...jer je bio suhi i frisko oprani!:))
i onda ova jbn kisa padne :angry9: :angry9:

ps stavljene su ovi bubrezi u imitaciju karbona....sljede poziciske bijele diode i imitacija karbona ce ic u nosac blatobrana.....moram mu to sve posarafit kad dode....dns tehnicki obavljen sutra na muriju odjava-prijava i eto nova pila na cesti!!:))

BURKE PUNO SRETNIH KILOMETRI TI ZELIM!! ma k**ra* moras ih napravit ipak ja slazem taj avion:))) :laughing9: :laughing9:

Ivan_drifter:

--- Citat: ivanm - 28 Ožujak, 2011, 23:17:13 ---taj sf bu isto picolovac..

--- Kraj citata ---
ivanM komentira u drugoj temi ovaj skut:) kralju lud si za medalju :laughing7: :laughing7:

Ivan_sf_2:
Dpbro izgleda za svoju kilometrežu,želim puno sretnih km i da bar još tolko napraviš s nim  :binkybaby:

Ivan_drifter:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 28 Ožujak, 2011, 23:50:38 ---Dpbro izgleda za svoju kilometrežu,želim puno sretnih km i da bar još tolko napraviš s nim  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
sigurno da bude-mo samo je pitanje kolko dugo vremenski ce proc... burke deri to u blokadu punih 80:))

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju