Tehnički kutak > Garaža
moje niškorisno dvokotačno prometalo... sf2
MIKSETA:
--- Citat: Ivan_drifter - 29 Ožujak, 2011, 23:38:48 ---ma da bar:) sve promjenjeno davnih dana s seriskim je imo oko 25 tkm
--- Kraj citata ---
zamalo da povjerujem da je prosao sa seriskim :toothy12: :laughing7:
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 29 Ožujak, 2011, 23:29:58 ---heheh da bar....amortizer je od kineza!! al je uredan i bolji od orginalnog jer je tvrdi! i malo duzi!:)....
ma je bitubo os kupit?
--- Kraj citata ---
Ocu original bitubo pa pitam,a imam i ja na svom od kymca DUZI MI JE 5 cm.
A I TVRD JE da izbija bubrezni kamenac... :toothy10: :toothy10: :toothy10: :laughing7: :laughing7:
Ivan_drifter:
--- Citat: MIKSETA - 29 Ožujak, 2011, 23:33:50 ---Taj amortizer je od CPI Oliver City sigurno :icon_biggrin:
a ne kuzim sada ovaj pug ima 85 000 sa njegovom masinom znaci i klip i cilindar jos seriski ? :dontknow:
To je nemoguce mora da je radjen generalku xD
--- Kraj citata ---
par puta su mjenjane karike jedno 3 il 4 puta a sad zadnji put prije nekih 500 km je lageri na radilici semerinzi radilica i blok! radilica i blok polovni! (navoji propisali)....i za sad je seriski na masini magnet,namotaji ,zupcanici getribe,polutke i to je to!...sve al sve je ostalo izmjenjano!
B.E.R.O.:
Imam i ja jednog zračnjaka s kojim sam napravio 75 000km, a karike su prvi puta mijenjane na 50 000km. Sad je masina u dijelovima zato sto je na 75 000km vrisnuo prijenos, a u to vrijeme su dijelovi bili skupi prijenos bi me izasao oko 2500kn i nije bilo dijelova ko danas polovnih pa sam nabavio drugu masinu. A i dan danas mi je zao sto sam prodao masinu u dijelove da sam sad stavio drugi prijenos vjerovatno bi i dan danas vozila... :( :( :(
Ivan_drifter:
ja sam imo vivu i to je jakooo izdrzljiv motor ako se dobro slozi...nije ni zahtjevan ni nepouzdan!!....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju