Općenito > Maxiskuteri
Gilera Runner ST 200 auspuh ??
steeef:
--- Citat: Rossi - 13 Travanj, 2011, 12:01:45 ---eno sad sto me zbuni..sad neznam ni koji sam narucio
edit: evo sad provjerio...carbon je xD
--- Kraj citata ---
dobar spuh,jebeno izgleda i zvuk je jeben..čak i sa db killerom dosta glasan..
palac gore kaj nisi uzel neku tutu koja samo 'lepo zgleda'..s ovim si još uz sve i legalan na cesti dok s 'lepom tutom' nisi.
Rossi:
--- Citat: stefek - 13 Travanj, 2011, 12:48:57 ---dobar spuh,jebeno izgleda i zvuk je jeben..čak i sa db killerom dosta glasan..
palac gore kaj nisi uzel neku tutu koja samo 'lepo zgleda'..s ovim si još uz sve i legalan na cesti dok s 'lepom tutom' nisi.
--- Kraj citata ---
ja sma prvo razmisljo o sardarevicu ...onaj trioval mi je prelijep ...ili kako se vec zove..ali onda mi je clan ,, devil_ma-yela '' poslo zvuk SBK na svom runneru ..i kad sam cuo kako se cuje i kako izgleda...nek je 340 eura skoro..nije mi zao :)
Hvala clanu ,,devil_ma-yela'' jos jednom na odgovoru za sva postavljena pitanja :)
devil_ma-yela:
--- Citat: Rossi - 13 Travanj, 2011, 13:00:24 ---ja sma prvo razmisljo o sardarevicu ...onaj trioval mi je prelijep ...ili kako se vec zove..ali onda mi je clan ,, devil_ma-yela '' poslo zvuk SBK na svom runneru ..i kad sam cuo kako se cuje i kako izgleda...nek je 340 eura skoro..nije mi zao :)
Hvala clanu ,,devil_ma-yela'' jos jednom na odgovoru za sva postavljena pitanja :)
--- Kraj citata ---
ma nema problema :D
ako šta trebaš, samo pitaj :icon_thumright: :)
Rossi:
nakon duge potrage za uljima jebenim ...jedino sto nadje je Castrol full sintetika 10W40 i za motor je .....i naso sam Agip full sintetika 5w40...koje da uzmem od ova dva ???
PROOF:
agip...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju