Ostalo > Sportski kutak

Modrić ostaje u dinamu... !!! - nova sansa dinamu?

<< < (3/4) > >>

Shiltac:
Ja za Modrića nikad nebi daval 30 miljuna! Primjer, Real Madrid je dal za Sneijdera 27 miljuna, a Sneijder je puno bolji od Modrića (barem meni)! Modrić ne vrijedi više od 15 miljuna!

Goran:

--- Citat: Zero Cool - 30 Prosinac, 2007, 16:56:50 ---Ja za Modrića nikad nebi daval 30 miljuna! Primjer, Real Madrid je dal za Sneijdera 27 miljuna, a Sneijder je puno bolji od Modrića (barem meni)! Modrić ne vrijedi više od 15 miljuna!

--- Kraj citata ---
Po mom mišljenju vrijedi 20 milijuna Eura!Sneijder nije boli od Modrića ako on toliko vrijedi onda bi i Dinamo trebao dobiti barem 25 miijuna u što ne sumnjam da će dobiti za Luku!!! :icon_thumright:

Shiltac:
Čital sam danas na vecernji.hr da je ćiro izjavio: "Mamić bi za 50 miljuna plivao do otoka!"

eladio:

--- Citat: Zero Cool - 31 Prosinac, 2007, 18:12:39 ---Čital sam danas na vecernji.hr da je ćiro izjavio: "Mamić bi za 50 miljuna plivao do otoka!"

--- Kraj citata ---

hehe  :toothy9:

nema veze.. dobar poslovni potez.. nece on dobit dogodine nista manje nego sad  :laughing7:

a dinamo s modrićem uvjek ima sanse  :frajer:

enigma:
šteta što takvog igrača koče privatni interesi...zaista šteta, treba mu dati priliku za napredak kako i zaslužuje.

dakako da će si osigurati egzistenciju, iako i u dinamu ima poveću plaću.

u svakom slučaju...mamić  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju