Ostalo > Sportski kutak
Modrić ostaje u dinamu... !!! - nova sansa dinamu?
Shiltac:
Ja za Modrića nikad nebi daval 30 miljuna! Primjer, Real Madrid je dal za Sneijdera 27 miljuna, a Sneijder je puno bolji od Modrića (barem meni)! Modrić ne vrijedi više od 15 miljuna!
Goran:
--- Citat: Zero Cool - 30 Prosinac, 2007, 16:56:50 ---Ja za Modrića nikad nebi daval 30 miljuna! Primjer, Real Madrid je dal za Sneijdera 27 miljuna, a Sneijder je puno bolji od Modrića (barem meni)! Modrić ne vrijedi više od 15 miljuna!
--- Kraj citata ---
Po mom mišljenju vrijedi 20 milijuna Eura!Sneijder nije boli od Modrića ako on toliko vrijedi onda bi i Dinamo trebao dobiti barem 25 miijuna u što ne sumnjam da će dobiti za Luku!!! :icon_thumright:
Shiltac:
Čital sam danas na vecernji.hr da je ćiro izjavio: "Mamić bi za 50 miljuna plivao do otoka!"
eladio:
--- Citat: Zero Cool - 31 Prosinac, 2007, 18:12:39 ---Čital sam danas na vecernji.hr da je ćiro izjavio: "Mamić bi za 50 miljuna plivao do otoka!"
--- Kraj citata ---
hehe :toothy9:
nema veze.. dobar poslovni potez.. nece on dobit dogodine nista manje nego sad :laughing7:
a dinamo s modrićem uvjek ima sanse :frajer:
enigma:
šteta što takvog igrača koče privatni interesi...zaista šteta, treba mu dati priliku za napredak kako i zaslužuje.
dakako da će si osigurati egzistenciju, iako i u dinamu ima poveću plaću.
u svakom slučaju...mamić :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju