Tehnički kutak > Tuning skutera

Nesto curi....

(1/5) > >>

Emperor:
Evo bas sam sad primjetio da mi nesto ispod curi kao smeda boja....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....jel ti to i zast curi? o pezou se rad.

speed:

--- Citat: Emperor - 29 Prosinac, 2007, 13:06:31 ---Evo bas sam sad primjetio da mi nesto ispod curi kao smeda boja....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....jel ti to i zast curi? o pezou se rad.

--- Kraj citata ---

jel novi ili stari tip blokova,ako je novi onda ti to curi nesagorjelo ulje koje se vraca natrag u cilindar i vjerojatno ti je negdje napuklo crijevo pa curi kod vodene pumpe van

Emperor:

--- Citat: speed - 29 Prosinac, 2007, 13:17:52 ---
--- Citat: Emperor - 29 Prosinac, 2007, 13:06:31 ---Evo bas sam sad primjetio da mi nesto ispod curi kao smeda boja....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....jel ti to i zast curi? o pezou se rad.

--- Kraj citata ---

jel novi ili stari tip blokova,ako je novi onda ti to curi nesagorjelo ulje koje se vraca natrag u cilindar i vjerojatno ti je negdje napuklo crijevo pa curi kod vodene pumpe van

--- Kraj citata ---
Sve mi je staro sto se tice tog dijela. je moze biti ista opasno?

3alfa3:

--- Citat: Emperor - 29 Prosinac, 2007, 13:06:31 ---....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....

--- Kraj citata ---

Antifriz?

speed:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Prosinac, 2007, 14:26:31 ---
--- Citat: Emperor - 29 Prosinac, 2007, 13:06:31 ---....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....

--- Kraj citata ---

Antifriz?

--- Kraj citata ---
moguce da ti je procurila vodena pumpa,moze bit antifriz kako je i alfa rekao,pogledaj koliko imas vode u hladnjaku,nemoj se vozit dok ne vidi,jer bi ti mogao zaribati ako ostane bez vode

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju