Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco super 8 2t sa Leo vince TT, ne ide ???
(1/1)
Tegebejac:
Kao što kaže naslov, stavio ja frendu danas na Kymco novi TT, a ono katastrofa !!! Ništa ne ide motor, gore nego sa originalom. Auspuh pocrnio za 10 min vožnje, ne znam jel i to normalno. Dobio je sa auspuhom roline 5,7 gr, nismo ih još stavili ali budemo probali. Ne znam koje su original dimenzije. Savijeti ????
pralas:
--- Citat: Tegebejac - 25 Ožujak, 2011, 21:06:29 ---Kao što kaže naslov, stavio ja frendu danas na Kymco novi TT, a ono katastrofa !!! Ništa ne ide motor, gore nego sa originalom. Auspuh pocrnio za 10 min vožnje, ne znam jel i to normalno. Dobio je sa auspuhom roline 5,7 gr, nismo ih još stavili ali budemo probali. Ne znam koje su original dimenzije. Savijeti ????
--- Kraj citata ---
pa naravno da ide losije kada niste nastelali prijenos...
tvrde federe kvacila a sa rolicama se igrati
_r0bi_:
--- Citat: Tegebejac - 25 Ožujak, 2011, 21:06:29 ---Kao što kaže naslov, stavio ja frendu danas na Kymco novi TT, a ono katastrofa !!! Ništa ne ide motor, gore nego sa originalom. Auspuh pocrnio za 10 min vožnje, ne znam jel i to normalno. Dobio je sa auspuhom roline 5,7 gr, nismo ih još stavili ali budemo probali. Ne znam koje su original dimenzije. Savijeti ????
--- Kraj citata ---
...blokada iz spuha izvadena :icon_scratch:
marjan.vxr:
ne dobivaju se bezveze drugi valjcici uz auspuh..
Cobra:
Nisi skinuo blokadu imam ti ja Kymco i isti spuh i imao sam original variomat s 5,7gr sto se dobije sa auspuhom,original sve i skuter je isao super ::) blokada jedna jedina izvadi je i sa serijskog spuha skines onaj prsten koji ti je brtva i to stavis na TTa jer sa TTom se ne dobije brtva pa zato
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju